Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump vikao iz auta: Ma šta ih hapsite, pustite ih bolan da uđu u auto.
a poslije toga kad je vidio da ih neće pustiti: Grab them by the pussy.
Od napada sisama nema odbrane.Ne postoji nijedan obrambeni sistem u svet koji bi to sprecio.
Što je Lola obori nije prošla ni metar
Ih mogu mislit kako su je isfatali dok je lafo hapse
fake news
Kakve je koristi kad njemu vise ni dizalica hasimagu dici ne moze
Ne bih ni ja imao nista protiv samo ove gole aktivistkinje obicno nemaju sise na vidiku
Sisizam 🤣
Šta ti je žensko,tačno znaju na koja vrata pokucati
Svaka čast žene sa mudim*!!!
kraljice!
Kako Trump zene obara. Ko Bitlisi nekada :) Ovo je dokaz da nemoras biti lijep, da bi zene ludile za tobom. Ima nade za mene...
Trump naredio vozacu da se vrati u rikverc da vidi kakva je koka u pitanji i da li valja ista. Treba novi intern u WH-u.
Kako glup naslov, pravi clickbait. U naslovu piše da je ISTRČALA PRED KOLONU, a u samom članku ni riječi o tome, kao ni na videu. Ženu uhvatili tek što je preskočila ogradu. Nije ni korak napravila kako treba. Dno novinarstva!