Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDI STO SE NEKO IZ REDAKCIJE NAMERACIO NA DISLAJKOVE, HAHAHAHAHAAHAHAH, NE MOGU DA VJERUJEM DA U VRIJEME LIBERALNIH MEDIJA POSTOJI OVAKO SUBJEKTIVAN PORTAL PA UGLEDAJTE SE NA HRVATSKE PORTALE SABANI
peder stari
VJERUJEM DA JE SLUCAJNO DOSAL DO KIRILA DA BI JE KIRIL UFATIO ZA KOKU..... INACE OVAJ \"HRISCANIN\" I PATRIJARH ZIVI SKROMNO U DUHU ISUSA HRISTA...NOSI SAT OD 50 000 EURA NA RUCI ZA RAZLIKU OD SVOGA MASONSKOG SHEFA PUTKA KOJI NOSI SAT OD POLA MILIUNA DOLARA.... MA PRAVI HRISCANI...... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU !
e moje zene samo vas treba karat
u islamu su zene zasticene
fuj koje glupace, na koji nacin one traze prava zene.... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
\"..to je znak vlasti muškaraca nad ženama\" LoL a jesi naso uzor.. pa zato i jesu sve religije diskriminirajuce. Ajd i ti i pavle i patrijarhi i hodje i sva vasa njesra u 3 pm
@pa to sve i islam kaze.. isto sranje samo drugo pakovanje islam baš tako ne kaže, no dobro, ono što sam htio reći ovdje jeste da ako i islam nešto od ovoga i kaže, zašto se uvijek i samo potencira da ISLAM SAMO KAŽE , a ne i kršćanstvo ???
nista novo narod rusije umire dok bradonja uziva uz PUTINA
pa to sve i islam kaze.. isto sranje samo drugo pakovanje
RESPECT ZA OVU CURU !!!! TREBA IMAT MU*DA PA OVO SE USUDIT IZVESTI ! SVAKA CAST TREBAJU JOJ NARODNI ORDEN DATI ZA HRABROST.
a vidi ovom agentu bijelih cipa. hahahahah. ko da je na bazene krenuo na meso i muziku :D
Jesi li ti student bogoslovije u Begoradu ili neki krezavi baliya?
sve religije ponizhavaju zenu, pod izgovorom da je stite. religije=zlo
\"Žene nisu poželjne u crkvi tokom menstruacije, ali savremena higijenska sredstva mogu efikasno sprečiti da se slučajnim istečenjem krvi hram ne učini nečistim, kao i ublažiti zadah koji isticanjem krvi nastaje\". ( Patrijarh Pavle, Danam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd 1998.) \"Pravoslavna crkva nije protiv toga da žene nose pantalone zbog prirode posla koji vrše, na primer, u fabrikama, ili putovanju zimi na konjima, motociklu, skijanju i tako dalje....Crkva je protiv takvog oblačenja kad je ono zbog mode i pogrešnog shvatanja jednakosti polova\". (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd, 1998.) \"Majke začinju jer je to skopčano sa uživanjem i zadovoljstvom, ali neće da rađaju i podižu decu, jer je to naporno i tobož ugrožava njihov komoditet\". (Božićna poslanica patrijarha Pavla)
\"Veliki pesnici među ženama mogu se na prste izbrojati, i to uzimajući u obzir čitavu ljudsku istoriju\". (Šta treba da zna svaka pravoslavna devojčica, Svetigora, Cetinje, 2000.) \"Nalažući ženama kao obavezu, bez obzira na sve loše osobine muža, da bude poslušna i da mu čini ustupke, hrišćanstvo vidi u tome sredstvo za ukorenjivanje mira u bračnim odnosima i ponovno uspostavljanje bračne sreće\". (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd 1998.) \"Mesto žene u svetu za poslednjih dve hiljade godina nije se nimalo izmenilo. Sve ono čemu uči Sveto pismo, čemu uči Crkva, i dalje je životno i aktuelno, i mesto žene u svetu ostaje neizmenjeno...\" (\"Pravoslavna žena u savremenom svetu\", časopis \"Istina\", izdanje Pravoslavne eparhije dalmatinske.)
evo šta kaže srpska genocidaško-guslarska pravoslavna srkva o ženema i ženskim pravima ! O ženama \"Pokrivanje glave je simbol pokornosti žena mužu i crkvi; to je znak vlasti muškaraca nad ženama, to je princip uzvišenosti i časti\". (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd 1998.) \"Crkva smatra da je svaki odnos između muškarca i žene izvan braka blud\". (Protojerej Dejan Dejanović, NIN, aprila 2002. Zaglupljivanje devojčica.) \"Kada crkva kaže da žena treba da se boji muža, to znači da ona treba da bude u stalnom trepetu da ne povredi ljubav prema njemu\". (Akademsko sebeukidanje - Vreme , 21. oktobra 2004, vladika jegarski Porfirije.)