Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmm hrabri momci, neka se kroz istoriju ponose da su pobili preko 8000 civila dakle muškarci, žene, djeca, stare i mlade isključivo zato što su Muslimani. Toliko o srbima kao ,,dobrim,, ratnicima. Na čast.
Da su srpski fasisti usli u Sarajevo isti pokolj bi napravili kao u Srebrenici
Kada bi Jasusi Akusi ili neki medjunarodni predsavnik rekao da je Srebrenica trebala biti demilitarizovana, napravila bi se prekretnica krivca u njoj. To niko preko zuba ne smije reci, a istina je. Ima tih krupnih istina jos, ali srbi jednostavno moraju biti krivi od medjunarodne zajednice, ili je MZ kriva. Treceg krivca nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Akaši jel to ne možeš mirno spavati, dolaze ti u snu jel da?
Kad ste zanli za Sebrenicu sto niste dozvolili ulazak u Banja luku
On je sukrivac za Srebrenicu i ostala mjesta u BiH u kojima se desio zlocin.
Prodo Alija. Franc Kos. Slovenac. Drazen Erdemovic. Hrvat. Hajmo tornjaci: eins zwei drei kmeee kmeee kmeee. Yebo vas genocid vise. Sta je Jasenovac??Nista jelden?? E pa i srebrenica je nista.
Japanci koje sam sreo nedugo iza rata u BiH su mi se izvinjavali zbog sramnog ponašanja Yasushia Akashia. Vidim da se nije promijenio, mada ponešto i kaže što je u skladu sa onim što se dešavalo.
Srbi su genocidna nacija, uvijek sam ja to govorio...
Mrs dzukelo
Vidi vidi, ko se ukazao.
Nikad u istoriji rat nisu pobjedili...
"Držani smo u gustoj magli o tome šta se desilo u Srebrenici". Ne seri! Bili ste u magli zato što ste to sami odabrali, odabrali ste da "ne vidite" šta se dešava i odabrali ste da ne učinite ništa povodom tog.
rekao je još štošta akaši, koga zanima može naći...
To već i ptice sa grane znaju!
http://vazdan.com/vijest/akasi-svjedoci-u-hagu-srbi-htjeli-mir-sarajevo-to-odbilo/1578082