Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u penziju pa da neko iz sda uvali kcerku ili svalerku
Sandzaklije su jace od SDA. Ubacili su skoro sve svoje nastavnike na konkursima ove godine. Katastrofa totalna. Vise nije ni dopla niti drugi uspjesi vazni i korisni koliko je sanddyacko porijeklo. To je za analizu i istrazivanje. Na gotovo sve pozicije su stavili svoje ljude. Jako mnogo njih preuzima i direktorske pozicije.
muhimuhi sto si to kivan na sandzaklije garant ti ga je neki mami dao ili mozda sestri, nemoj bolan biti ljut ne bi ti sad komentarisao da ti sandzaklija nije bilo, nego bolje ti je uci dijete drago skolu i pusti nek ga mama prima mozda dobijes malog bracu sandzu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast ovoj ženi , ali njene kolegice iz drugih skola mogu opisati sa tri slova F-U-J. Kad samo pogledam kako se ponašaju slaveći ovaj današnji praznik , mislim u sebi ko današnju djecu i omladinu uči ponašanju i drugim stvarima.
a kako ona cijeni roditelje. voli ih samo ako su sda ili gazde. sve leti ne bi li ušićarila šta
vi prosvjetni radnici ste napravili ove koji su nam donjeli rat i bijedu,usput predaje istoriju,da li zna da cijelo vrijeme predaje laznu istoriju napisanu u srbijanskoj akademiji nauka
bgmi kod mene u skoli od strane profesora nikakve ljubavi , sljaci koji su zavrsili 3 godine srednje pa vadredno fakultet i smatraju se sada doktorima nauke. Govorim za gimnaziju u Sarajevu.
Svugdje je tako, to se digne ko da je Nikola Tesla, a zapravo imaju ispodprosjecnu inteligenciju!
-.- mnogooo ste potcijenjeni... Ne dipr!
Vazda se ovi prosvjetni radnici bune, a najbolje im! Kad vidim ko je sve danas profesor, nastavnik, ucitelj, zgadi mi se zivot. Cast izuzecima, ali tako je nazalost
O tome ja pricam sve vrijeme.
Sandzaklije su jace od SDA. Ubacili su skoro sve svoje nastavnike na konkursima ove godine. Katastrofa totalna. Vise nije ni dopla niti drugi uspjesi vazni i korisni koliko je sanddyacko porijeklo. To je za analizu i istrazivanje. Na gotovo sve pozicije su stavili svoje ljude. Jako mnogo njih preuzima i direktorske pozicije.
Treba uvesti drzavnu maturu vec jednom. Pa da vidimo ocjenjuju li profesori ispravno, a i sta su djeca na kraju krajeva naucila. Nerealno je da kod jednog profesora 80% ucenika ima jedva prolaznu ocjenu, a ti isti ucenici kod drugih imaju solidne ocjene. Po meni su profesori izgubili svako pravo da se zale. Ne vjerujem da je ni 10% njih predano svom poslu, odradjuju preko volje, niti zele djeci docarati gradivo. Zale se na nesavjesne ucenike i problematicne roditelje, pa sta bi oni? Da neko gleda u profesora kao u Boga? Postovanje se zasluzuje, ono nije ustavom zagarantovano. I dan danas ima profesora koje djeca postuju, jer su znali nametnuti svoj autoritet, a i pribliziti se djeci, razgovarati s njima, posavjetovati ih.
ma daj, jedini profesori ne rade na svoj dan. Rade li policajci na dan policajaca? Doktori? Prodavači? Frizeri? Plus imate 2 raspusta, ne rade 3 mjeseca godisnje. Najbolja profesija.
pa šta čekaš,traži posla u školi
indigo prvo u stranku pa onda polaži to za nastavnika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jebi ga baba, prije je bilo manje pismenih, nije bilo interneta i babo kaišo koga je htio. Danas sve sami pametnjakovići a šta god neko kaže može bit u roku odma provjereno na internetu. Bez obzira na sve gluposti i loše strane interneta, bar je masa informacija dostupna bez po muke. Neko pogleda 3-4 filma o recimo Drugom svjetskom i zna više od nekog ko je slušo 20 časova istorije na istu temu.