Predsjednik Irana najavio
988
Ahmedinedžad: Spremni smo za uništenje Izraela
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta vi mislite, ali sve mi se nešto čini da gosn. Ahmadinedžad nešto i ne voli židove...
_Svaka cast ....upravo tako kad cionisti otvoreno su prijetili a zasto da im se istom mjerom ne uzvrati...!
ma nezahvalan je bosanski narod ..... nema to dvije ciste u mozgu da zna na onome sto mu se ucini....pr..ok..l.eti narod
Dragi brate Ahmedinedžade neka te Uzvišeni učvrsti na putu pravde i istine! Neka ti Uzvišeni da snage da pomogneš našoj braći u Palestini!
Ovome se bas zuri da preseli svoje podanike na onaj svijet, ali NEPRIJATELJI to znaju, pa mu setaju po zivcima, mada vjerujem u sve sto objave mediji, ali eto, idemo se dijeliti u navijacke tabore , planeta svakako postaje globalno selo, pa ce se skoro glasati za Obamu ili za njegovog zamjeni,a, a ovi nasi, vasi I njihovi sve vise su blizu mrtve tacke.
samo imam jednu zelju da se ovi muslimani ujedine tj da svi imaju iste ideje i da se slazu a ne gledaju kako ameri i izraelci,englezi,francuzi, unistavaju muslimanske zemlje.
pripremite nafake dolazi nam ww3 ( treći svijetski ) :) ozb..
od iraka preko avganistana pa do nebodera u ny pa biladin pa samoubice sav taj ceh je amerika platila,stoga je amerika od devedesetih pa do danas slabija jedno 300 puta i ekonomski i vojno,vise nema ludaka da idu za lovu ginuti.
Svaka čast za STAV
Dobar je mali. Kazu da je plaho dobar bio u sklapanju modela aviona.
'Izrael' i Iran dva dobra druga dva prijatelja
Ma Sravnice ih Jese sa zemljom.Zivi bili pa videli i to vrlo brzo. A bosnje,se vidim 70 i kusur god ne odricu fasizma.Rado bi da vide hepy end onog sto je hico pokusao a busaju se u prsa i kite nekim antifasizmom.ja ljudi i g.ovana.
Koji si ti dijete kreten hahaha, osim što si fašistička slina neispuhana
Podrška hrabrom i ponosnom narodu Irana u borbi protiv Malog Hitlera Nacinjahua i Waffen IDF-a!
covjek i lider sa stavom i ostrim izjavama,,ziv i zdrav ti bio jos puno godina i samo nastavi tako
Ovaj @ ampak je najveći PAPAK na kliku . Glupanu neko nedavno objasnio šta su ŠITI i SUNITI i levat ih samo ponavlja na svim temama . Vjerovatno se obrazovao po nekim vehabiskim zajednicama koje su poznate kao " visokoobrazovne " institucije :)
Ja vise volim djela od suplje price i prepucavanja,pumpanja i slicnog.Rokaj te ih onako kako cifuti neduzne Palestince pa ce prestati sa zlocinima protiv covjecnosti i najvecim konc logorima danasnjice, Gaze i Zapadne obale.Svijet to promatra samo kao da je u kinu uz kokice i pravo obrane na goli zivot IsraHell naziva terorizmom kao i zapad koji ga podupire.Arapi su prodali svoje guzove amerima za saku dolara.Da Bog da da svima bude nama bude Palestina, svimaa kad ovako kao drogirane ovce promatramo jedan od najvecih zlocina u historiji.Amin po hiljadu puta.