Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@IVAN Zaista si jadan i bijedan..treba da se stidis zbog svake svoje rijeci..A ne znas da ce zahvaljujuci Bogu Srebrenica biti DAN ZALOSTI za citavu Evropu..Svoj gnjev i mrznju mozes iskazati svojim komentarima, al gdje god da odes proganjat ce te tvoja jadna savjest kojoj od mržnje nema spasa..Danas u Srebrenici moze sunce da grije jer je pravda skoro dobijena.. a ti svoju muku bolje ti je izlijeci jer ce te citav zivot uzaludno muciti..Ma kakve koristi tebi ovo pricati kad si ti ocito ZATUPAN!!!! A nekako te i ŽALIM jer ispadas PAPČINA..I TO ORTODOKSNA!!!!
Ivane slabo ti ide ta ekavica,operi noge pa sa tom vodom napravi čaj za živce ili se vrati u ono mjesto odakle si prvi put izašao.Sa manijakom i psihopatom kao što si ti suvišno je komentarisati, tebe treba žaliti i pomoći dok je vrjeme jer vidim da te brzim mahom hvata Kravlje ludilo a ko zna možda ti je to naslijedno.
Ako ste vi \"Bozanski narod\", Bog je zlocinac...
Samo moze tebi tvoje ono drugo bre. Mene Bog cuva bre.
Da bog da ti djete to dozivilo!
NOZ ZICA SREBRENICA!!!