Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BITNO JE DA ZNAJU PUT POD NOGE PA RAVNO ZA AUSTRALIJU ILI EUROPU PO SOCIJALNO I DJEČJI DOPLATAK.
pa ja svi smo culi za grcke brojeve kake arapske tamo neke.
KAD ĆEŠ TI USTAŠŠO ODLEPRŠATI U DUBROVNIK ILI SPLIT I TAMO OSTATI ?? USPUT POVEDI ONOG SVOG PULJIĆA KOJI TE ZLOSTAVLJAO DOK SI BIO MALI I TO SVE PO KATOLIČKOM RECEPTU .... ZATUCANI KATOLIČKI FANATICI
BEDNIČE JEDAN MATEMATIKU I FILOZOFIJU I VEDE I PRAVO JE IZMISLIO DREVNI NEBESKI NAROD!!!!
Ovaj ludak što se potpisuje sa sledećim imenima: Blow me,FOULQ,LEOPOLD,VRACHAR je iz B I J E LJ I N E 100%.
Ah,pa šta očekivati od najzatucanije religije.....ne sada,ne danas.....već od kad je religija i svijeta i vijeka.I da,ja sam Sarajlija,i da polako \"bh patriote\" napuštaju brod (Gojer,Pejaković,nastavi niz),svi svjesni da nema života sa ovim zlom.
*bes narod kad mu uzrecica : *bem ti dete u dupe - pederska posla :D A trebe im gledaju 1001 noc oli Seherzadu , ma krv nije voda :-))
Bogami sam i ja navučen na jednu malu Jelenu. Ali ona ne dolazi iz dijaspore već živi u mom gradu pa tako svaki vikend fasunga.... Ebiga, nekada je dobro bratstvo i jedinstvo !
TESITE SE... AKO JE JEDAN ONDA JE STVARNO VREDAN. MA UDRITE PO SRPSKOJ AKO SMO U KYRCU STA CES.... A EKAVICA SE GOVORI JOS NEGDE OSIM U SRBIJI. MADA ZNANJE TI JE OSKUDNO U SVAKOM POGLEDU ..
izgleda ovim Srbima kao i u ratu fali ljudstva pa trčkaraju duž rova i sipaju bljuvotine sa raznih mjesta u ovom slučaju pod raznim nickovima, a sve jedan vlah radi, ako se uzme u obzir da je i ovaj ovdje uvalio svoju krmeću njušku otuda preko Drine jer govori ekavicom onda su zaista u gov.nima kad je natalitet u pitanju
AU GDE SU ARAPI U TOM PERIODU...A NEMA ARAPA ONI SU SACEAKLI DA SE POJAVI JEDAN PEEEEDOFYL. KOJI JE NA NEKIM OD GURBETSKIH SETANJA PO TRGOVIMA MALE AZIJE,CUO PAR PRICICA IZ STAROG I NOVOG ZAVETA I UKLOPIO SA NEKIM OBICAJIMA IZ MEKE I ZARAD SVOJE POZUDE STVORIO MARVU JOS GLYPLJIH I BLESAVIJIH NEGO STO SU BILI DO TAD SVE ZARAD MLADJANE AJSHINE RODNICE I GYZE BEKRA TO JE ISLAM SVE ZARAD POZUDE JEDNOG MATTOROG INCESTUOZA I DECOLJUPCA!
Ne deri se medusino.
nije mi bila dovoljna doza u šprici pa sam počeo praviti gibanicu sa makom .....
mi smo uvijek bili napredni i ispred svih u svakom pogledu....mi smo još i tada imali pedere i lezbače u svom naprednom društvu... dok su bradati i smrdljivi germani i slaveni fatali po šumi međedice da p o j e b u kod nas su bile pederske i lezbijske orgije ....
MOMAK,O KOJEM MAKU GOVORIS JA JEDINO MAK KOJI SAM PROBAO JE U STRUDLU,MAKOVNJACI. TO STO TI POMINJES I VESELIS SE NEKIM POSASTIMA,SAMO POKAZUJE OKRUZENJE U KOJEM ZIVIS. JA I MOJI PRIJATELJI SMO NAVUCENI NA HAFE,HANE,AJSHE I TO SAMO LETI KAD DOLAZE IZ DIJASPORE.... U SVAKOM SLUCAJU SPORT JE ONO U CEMU SMO DOBRI,I NAUKE. AHAHAHHA ZANCI ZIVIS U NEKOJ OD ZGRADA IZ TIT.VREMENA,U JEDNOM OD NASELJA IZ SARAJEVA ILI ZENICE.CIM ZIVIS U SVETU NARKOTIKA PA MOMAK,ODAVNO NIJE MODERNO DROGIRATI SE!