Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, drzimo se jedni drugih, ne nasjedajmo na kojekakve uticaje drugih i drukcijih, ne sirimo mrznju. Ipak smo jedni drugima najbitniji.
eto svij svoga, kud ces dalje. islam nije za glupe i ogranicene, zbog toga se i sroznao na ove grane. tolerancija 0 bodova
tako rade i po bosni oskrnave objekte ,ispisu nacionalne poruke, ubiju i onda bace ljagu na drugi narod a kad se to provali svi zaborave kao ribica za 8 sekundi
Ne moramo ići daleko da bi ovo razumjeli. Sjetite se ubistva u Kozarcu, kada je musliman ubio muslimana zato što je ovaj prvi pio pivo pred kućom za vrijeme Ramazana, pa se pisalo danima da su ga ubili Srbi dok se to nije rasvijetlilo.
Plemenski ratovi
tacno sam znao da su izmedju sebe
Cemu cudjenje,niko se vise ne ubija vec muslimani izmedju sebe,posebno u poslednjim ratovima.
Možda je na nacionalnoj osnovi, a ne na vjerskoj?!
Zlocin iz mrznje? Teroristicki napad!
brat ih protekfirio garant...