Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Afganistanci nemaju pravo na azil!Koliko li je ovaj krscana ubio samo zato jer su krscani?Gamad ih je bacala u more!Najsmijesniji je ovaj sto spominje to da je musliman-pa samo u nigeriji danas su muslimani ubili 35 muslimana!Posto je to boko haram-to ti je sigurno ok!
@BLN a zasto se ti javljas kad lupetas gluposti???????
Cuj nece da stane policiji?Koja muda!
Bježiš od rata da spasiš živu glavu i kad misliš da si uspio i zakoračiš u slobodu ono te ubije graničar demokratske EU. Tužno
Čisto informativno, ja sam Srbin, čak sa bio pripadnik VRS ili kako se na ovim prostorima voli reći "zloglasnih Četalja", ipak ne vidim razlog zašto bi se ljudi na granici ubijali na osnovu rasne, vjerske ili nacionalne pripadnosti ako bježe iz ratom zahvaćenih područja. Ako je to strategija te kako je nazivaš "kršćanske unije", popišam vam se na takvu uniju.
@krilnik to ti je kao kod Srba npr. Smao pricaju protiv Evrope i Zapada. Kunu se u Rusiju. I svi odlaze na Zapad da zive. Niko (ili skoro niko) u Rusiju ili Grcku. Nije tu nista cudno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Pripadnici bugarske granične policije ubili su Afganistanca koji je pokušavao ući u tu zemlju iz Turske. Nažalost, na putu do bolnice je preminuo." molim?
BUGARI STARI FASISTI PUCAO U COVJEKA RADI UPOZORENJA ??????????
Covjek je ubijen a metak upozorenja se obicno ne ispljuje direktno u covjeka.
ha ha i meni to pade na pamet majku mu u vojsci su nas učili da se metak upozorenja ispali u vazduh ;) al možda je ovo po NATO standardima 😂😂😂😂
Nije "nastradao".Ubijen je..