Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni se prikazuju isto tako nevjernički filmovi i ja mislim da ih terba zabraniti.Isto tako treba zabraniti proizvodnju,uzgoj i jedenje svinja.
Jesu vam dobro isprali mozak, svaka čast, na tome im skidam kapu. :)
Dokaz sa svih mogucih strana da su religije Z L O koje su samo stetne za sve i koje treba iskorijeniti... Zaostali pr imit ivci (i sa zapada i sa istoka) koji dan danas vjeruju u pecinske spise pisane od nepismenih pecinara i prenosene s koljena na koljeno od jos nepismenijih pri miti vnih ljudi... I da u to vjeruje i da se zbog tooga ub ija i mrzi medjusobno covjecanstvo 21. vijeka. U ZAS!!! Manite me price da su religije u sustini miroljubljive. Po knjam se na to. Dokazi su (kroz istoriju) a i dan danas upravo suprotni. NE ZELIM DA IMAM PRIJATELJE VJERNIKE... jer oni NISU MIROLJUBLJIVI, NISU POSTENI, I U VECINI SLUCAJEVA SU OBICNE U BICE!!! NA SVIM STRANAMA!
koji su ti idioti kakav srednji vijek kakva inkvzicija to je bila mala maca za njih.Daleko su dogurali sa civilizacijskim razvojem
Zna se gdje se zabtranjuju filmovi ljubuški i slične selendre.
Ova zabrana je proklamirana od američkog vrha u strahu šta će im afganistanci uradti pogledaju li film teško da će imati učinka.
hoce li na nasih 24% da dodje do zabrane?
stidim se sto sam musliman!
Ništa čudno, satanisti redovno snimaju ovakve gIuposti... U opisu posla im je odvraćanje ljudi od vjere u Boga. Kao što rekoh na drugoj vijesti, Novi Atlantis ne miruje...