Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De vi krstaski okupatori povucite se i ostavite narod da zivi slobodno u svojoj zemlji, ako je narod izabrao Talibane da vode zemlju sta vi onda tu trazite, narod ih hoce i zeli a vas niko ne zeli i vracajte se svojim kucama i svojim porodicama, ako vam porodica sta znaci, ali kakvi ste vi zlikovci vjerujem da vam ni porodica nista ne znaci, smrt okupatoru sloboda afganistanskom narodu.
cuj deminere ubili, majku im talibansku
Za shvatiti pojam \"sloboda\" ne treba puno skole, kao i za shvatiti krajnji cilj \"demokratje\" koja im se uvodi. Na zalost tvojih ljubimaca, to je narod koji ce se generacijama boriti za svoju slobodu.
vidi ovih pa.pak koji koriste tudji nadimak ili ga uopste ne upisuju, pa papa.ni jedni to o vama govori o kakvim se osobama radi, ili ovaj idi.ot sto psuje kao on bi nesto nabio, pa pap.ak jedan znas li pisati bez psovke, naravno da ne znas jer si jadan i glup, a nisam nikakav vehabija vec samo realno gledam situaciju i nisam ogrizao u mrznju kao vi, a ovaj sto koristi nadimak \"islam sigurno je pripadnik genocidnog naroda, jer samo vi mozete da negirate ono sto cjeli svjet priznaje, a jos jednom skrecem paznju Administratoru ovog portala na komentar nadimka \"islam, zar ne mislite da ovaj komentar sadrzi govor mrznje, zar ne mislite da taj komentar treba izbrisati a \"autoru\" tog komentara zabraniti pristup na ovaj portal zbog vrjedjanja jednog naroda i cjele vjere.
Ovo po serijatu. Sta bi im tek uradili da su oruzje nosili
koja si ti primitivna seljačina...iz mase...mora da si vehabija čim talibane podržavaš nabijem te na tu bradu tvoju smrdljivu!!!!!!!!
vera mira i tolerancije! samo da pomenem dzihad,shehide!dzenetske kyrave! kaznjavanje telesno pokrivanje zena osnivac vere je sam bio slucaj za sebe,p3dofil,ybica,sociopata! i jos mnogo toga! jedna od retkih vera koja imao u sebi institut zvani takija!...to jest mozes slagati a da te ne grize savest!
A po tvom shvatanju religija \"mira i tolerancije\" bi trebala spustiti usi i pustiti da ih pokore krstaski ratovi???
Upravo tako, narod ih izabrao, bas kao sto je narod izabrao Hamas, sve na izborima legalno i demokratski, a ako ima nekome da smeta to sto Talibani zele uvesti Seriatski zakon to je njegov problem, a vi koji se meni pisete, pa eto vidi se o kakvim se osobama radi da cak nadimak ne napisete, i ne znam zbog cega komentarisete komentar, ovdje se na tekst treba pisati komentar a ne komentar na komentar,(bar ja tako mislim), a ja na zalost moram da se spustim na vas nivo jer me prozivate.
Narod izabrao talibane??? Oh, please ne lupaj....nego haj se ti pakuj ako mislis da je ovamo raj na zemlji pa zivi malo s njima...prvo ih nauci kako da se okupaju, da zene nisu samo rasplodne krave, da djevojcice nisu robinje, pa onda sve ostalo...
i sta kazes, talibani demokratski izabrani? jel to reko efendija na hutbi?