Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramotno je da vi ubijate tu istu djecu i njihove majke i očeve u NJIHOVOJ DRŽAVI,moraju se nekako branit,nemaju oni avione pa da vam lete iznad glava,mamu vam masonsku...
samo Bespilotno do posljednjeg islamiste, bez obzira na spol, starost i civilno odijelo ! vrijeme je da Zapad shvati da islamisti poznaju samo jedan jezik, jezik Bespilotnih Tehnologija !
Ampače postao si pravi terorista.Možda te cionisti sad zaposle kod sebe makar ko domara?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U normalnim drzavama ovakva djecica su u vrticima:(
s 12 godina u vrticu? gdje ti zivis, majke ti? :))))
Nije terorista onaj ko brani svoju zemlju od agresora, nego je terorista onaj ko je dosao u tudju zemlju ne pozvan i nasilan.
Šta su trebali,organizovat koncerte zagrlit se pjevat:Samo da rate ne bude"? Hahahaha Jesli li došao po rat?Rat ćeš i dobiti i takvom žestinom da ti sva vojna tehnologija neće pomoći. Ovo je muslimanski ummet,ummet ponosa i džihada,a protiv njega se ne izlazi osim kao gubitnik. Evo kako to talibani rade. http://www.youtube.com/watch?v=WusWrL0lZTk
Mi se kao nesto iscudjujemo na ovakve stvari a dojuce smo se divili Mirku i Slavku i Bosku Buhi. Ma daj molim te ... Koliko skola u bivsoj YU je nosilo ime Boska Buhe, velikog bombasa manjeg od puske ? To sto amerikanci djecu drze u zatvoru u Gvantanamu, zapadu izgleda ne smeta. Nedavno su prikazivali djecaka od 7-8 godina koji se bori u redovima tzv. Oslobodilacke sirijske vojske i tome su se na zapadu svi divili. Ova prica o Talibanima je samo medijska podmetacina, ili bolje receno dio medijskog rata.
Sudeci po komentarima ima ovdje i roditelja koji bi poslali svoje dijete na ovakvu obuku. Ti likovi koji uče dijecu da ubijaju i da kolju su meni isto pedofili ako ne i gori.
KAKVA TERORISTICKA OBUKA, NIJE TERORIYAM BRANITI SE U SVOJOJ ZEMLJI OD AGRESORA I TERORISTA , KOJI GODINAMA NAPADAJU TU DJECU I TERORISU IH I NEDAJU IM DA NORMALNO ODRASTAJU!
U Afganistanu ubijaju dijecu i oni nemaju izbora,nego se moraju, svi koji mogu pusku drzati u rukama obuciti da se brane od agresora!
Stas, djeca moraju neku skolu zavrsit.Treba kasnije poso ganjat,nece se stan i auto otplatit samo..afganistanska drzava nije nesto kivna ka otvaranju novih radnih mjesta na zeljeznici, telekomu, rudnicima i sl ..
Ameriko dabogda nestala!!!
koja budala moraš biti pa povjerovat u ovo
Ovo je pametno treba omladinu u Bosnu i Sandzak uciti kako se koristi vatreno oruzje jer nikad se ne zna kad moze neprijatelj (cetnik-ustasa) napasti :) jer 90-ih su nas nespremne uhvatili za rat !
Ovako to ide u Sun-u: Vide dvadeset klinaca od 17 godina koji se fakat obučavaju. I onda vide jednog malca od 5 godina koji je tu samo da gleda i nosi vodu i koji neće ispaliti metak sigurno za još deset godina. Nakon toga im se javi Shlomo Steinberg iz sinagoge i kaže im da napišu kako su tamo petogodišnjaci uključeni u terorističke obuke.
Ne znam šta da Vam kažem .... Situacija je takva kakva jeste ... Žao mi što se to dešava ... Al sve je to test ...
Djecaci prolaze obuku odbrane svoje vjere i svoje zemlje od lrscanskog okupatora i teroriste ! Bolje da se uce da pucaju nego ko nasa omladina da hodaju po ulicama i provode dane u neradu !
" krscanskog "
Tako je SANA.Omladina nam provodi vrijeme po kafićima i kladionicama.A kad Srbi napadu takvi i završe po klaonicama.Nego od malena pamet u glavu i zolju u ruke :)
The Sun is a daily national tabloid newspaper published in the United Kingdom and Ireland. Fuj ! bitno je samo prenijeti novost, nek se nešto priča.