Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vam se zove ZAPADANA DEMOKRATIJA. Sloboda govora je zagarantovana, ali ako progovoris pojesce te noc, pa zbog toga vecina zapadnjaka drzi jezik za zubima sve zbog tolike demokratije. JA SAM JEDAN OD NJIH imam iskustvo.
slucajno mu srce otkazalo u datom momentu
MRS U CEHOTINU!!!
NABIJEM SVE SANDZAKLIJE I SARAJLIJE!!!
Eki inteligentnih komentara o masonima, sotonistima i teorijama zavjere. Baš po mjeri balkanskih glupana :)
SVIJET JE ODVRATNO MJESTO ZA ZIVOT!!!!!!!! :(
o prisluškivanju žrtava 11. septembra..............Zato se u Bosni i šuti???
Svijet već odavno vode iluminati i sotonisti i više se i ne trude da to rade skriveno. SMrt cionistima i sotonistima. Stop NWO
MI6 snajka
MASONSKA POSLA ! NEMA JACEG DOKAZA
Ma bolan, NOW je prisluskivanjem dosao do informacija o 11 septembru, sluzbenom \"teroristickom\" napadu. Pa su plavokrvni ugasili odma firmu jer znaju sta bi se desilo kad bi svijet saznao da to sve bio unutrasnji posao. Sad ce jedan po jedan biti ili \"predoziran\" ili \"pojeo je previse salame\" ili \"toplotni udar\" ili cu zavrsiti pod okriljem istih. Jah.... Ma sejtanska posla..
Koga li su oni jos prisluskivali pa su ovako nahebali.