Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je kakvih blentavih para, sutra bih bio u Antaliji.
Ja se trenutno nalazim u Antaliji na ljetovanju i mogu slobodno reci ko god je uplatio da ne odustaje ni slucajno od putovanja. Samo ce vam pare propasti a ovdje je situacija sasvim normalna, ljudi zive kao i uvijek, turista ima puno. Doslovno kao da se nista nije ni desilo. Ukupna situacija u medijima je prenapuhana.
jel ti to Brko naredio da pišeš takav komentar ili je stvarno situacija sigurna :D
vrlo nezgodno, moj poznanik uplatio ljetovanje u Turskoj, sada nakon ovog svega, naravno nece ici.............nece ni fening da mu vrate od uplacenog................hm.......
@KoristoljubnaNVO bi li ti isla sada ???
Nije ovo prvi incident ove godine ,znao je da je rizicno od starta .Ja bi otiso na njegovom mjestu ,ovo je u medijima malo napuhano stanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
"gostima i dalje pružaju usluge na najvišem nivou". Дјевице гратис....
@Gomolj6 ODKUD TI-TURSKO UNUCE TO ZNAS?
a turisti će sad nahrliti u njihova ljetovališta ko nikad, situacija je baš ono pravo stabilna i sigurna, nije ni na ivici rata :D
sad svi u tursku, bit ce jeftino
sto ne pisete da je pijana balinka i minhenu napala policajce haahaa
POPUST VAZI JEDINO ZA SRBE