Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... a nije u Trebinju...!?
Nije mi jasno tko će koristiti taj aerodrom, svi turisti koji dodđu u Trebinje dođu iz Dubrovnika ili Herceg Novog. Jedino bi se mogao uspostaviti let Trebinje airport - Laktaši.
sta tebi papak ima biti jasno ili nejasno.. ne baratas informacijama, pri retardiranim izjavama te rukovodi samo mrznja... pokusaj iznajmiti hotelsku sobu u trebinju pa ces vidjeti da je sve puno tokom cijele godine... zapadni turisti trose lovu za smjestaj i hranu (koja je 10 puta kvalitetnija i jeftinija) u trebinju, a u dubrovnik sidju na kupanje i sve sto tu eventualno potrose je jedna kafa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odgovara li sta sa profila u zamjenu
Dobro bi bilo da ga Duduk kupi ( ostaće mu para od svadbe ) i preseli u Trebinje ....!!!!
Interneshenel? Rili?
Ovo ako se ne nalazi u BiH... NIJE ISTINA.
Arslanagic ga je mogao kupit s kesom je
znate li vi sta je aukcija ? ako su stavili pocetnu cijenu od 10k ne znaci da ce se prodati za 10k lol.
Hrmpallier morebit da ih je majstor zakido na materijalu
Ovo je vjerovatno bakirova investicija 😂
Imal sta za 1 (jednu) marku?!
slikano kvačilom
Može li na rate?