Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji si ti k.... da nesto priznajesh? Idiot!
Kakvi crni britanci , minimum trecina od gore nabrojanih nisu britanci vec su rezidenti V.Britanije
smiri se,ne zesti se...bice sve u redu
Ne s.e.r.i više postaješ dosadan.
a mozes li molim te bar malo da ga priznas,on ce platit sigurno sve rate... hoce majke mi platice,ali ga priznaj bar malo..
Dobro onda nastavi lizati sline i jesti g.o.v.n.a. Prijatno ti bilo.
za Ja on bi mi dao,ali ne moze jer sad mu je cilj da plati i tu zadnju ratu,pa tek kad ga ti priznas onda ce imati i da daje sa strane... ovamo nepriznato mu nista ne znaci... e mashala za tebe
Zvrku, pa kad si jaran sa Romanom što ga ne zamoliš da ti da koji paru da ne ližeš vlastite sline i jedeš g.o.v.n.a?
jeste l00di
Cuj ove budale
Evo sad sam se cuo sa Romanom i kaze da je pao u depresiju zato sto ga ti ne priznajes...
Ne priznam ni jednog tajkunskog bogataša koji je zadužen i u kreditima sve napravio. Tek kada otplate zadnju ratu kredita onda ih treba staviti na listu. Priznam samo one vojvode i sireve jer to je aristokratija koja ima i zna kako se ponašati.