Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, tako je! Prvo su ukrali nindze (pune in ulice), onda kamikaze (raznesu se svakih par dana), a sad bi jos i novinare da kolju... Hebite ih Japanci. Sreca vasa pa ste se na vrijeme ogradili od izbjeglica...
Gospode bože, koja gomila budala ovde.....ubistvo nedužnih japanaca pravdate tobožnjom krivicom Jasušija Akašija za Srebrenicu. Da ne nabrajam sve krivce, ali recimo da je za Srebrenicu od Akašija bar jedno milion puta krivlji sve i jedan čovjek u lancu: Alija Izetbegović- Sefer Halilović-Naser Orić. Naravno uključujući i njihA trojicu.
Imate flote fantoma,dignite ih u zrak i uništite bandu,svirepo ubijanje nevinih ljudi zarad odkupnine je čisti barnarizam,fantome na nebo i udri,ali po bandi ne po nedužnom narodu.
@2 negativna Izvolite objasniti meni i ostalima zašto vas dvojica podržavate brutalno klanje japanaca......samo molim bez poređenja sa Palestinom i ostalim stvarima,to znamo,ako mislite da je propaganda,malo obrazložite..... znam ja i za gvantanamo i simultano davljenje i sexualno zlostavljanje,sve ja to znam....ali ova dva čovjeka nemaju veze sa tim zločinima.... da svijet nije pravedan i to znam ......
Ne se zahebavati sa Japancima kozojebi, na kraju ćete sami ispasti koze.