Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prcaju oni vas care moj da to nije humano. :/
"Izrael je objavio u januaru da prekida transfer novca, tvrdeći da je to odmazda zbog palestinske odluke da se pridruži Međunarodnom krivičnom sudu, gdje planira prijaviti Izrael zbog ratnih zločina."
Greškom enter ode.. ali kao da su djeca pa se inati sa njima..
Cionisti su najvece zlo covjecanstva Duze od 60 godina ispoljavaju svoj fasizam ubjanjem i protjerivanjem Palestinaca, otimanjem zemlje a sada i para Oni su rak rana ove planete
unmibh vidis oni su se borili protiv nacista i fasista a tebi dragi cionisti nisu :):):), vidis tebi dragi cionisti kazu da su ti mama, sestra, cerka kurve a ti da si svinja tj. pas a ostele vjere to ne kazu :):):) osim ako i ti nisi jedan od pripadnika istih koji su izad svih svi su smece Ah da na kraju nece biti ni Palestinaca da pricaju kada tebi dragi cionisti zavrse projekat 2050 godine : http://36.media.tumblr.com/72147730089237b0a5d2e06c80e515b1/tumblr_n40b7fKlaK1r3e226o1_1280.jpg
@unmibh Upravu si, to je bilo, ali danas su drugacija vremena. I trenutno su to oni kojima se zemlja otima, zar treba da im ledja okrenemo i ne slusamo zbog proslosti?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
podlijezel se sankcijama ako napisem nesto protiv humanista jevreja?