Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je da dezurne babe torokace znaju kakav je on!decko je uspio sto je za nase pojmove neshvatljivo.
Haj ti to objasni nasem mentalitetu. Kasnimo za modernom civilizacijom milijardu godina.
Čovjek je samo neopterećen...što mi svakako nismo!
A vidi se da je lud.
de sine ulozi sta u sirotinju ako ti nije bitno bogatstvo, Bosnu cijelu iz kize bi izvuko s tim parama :D
mnogo su vece pare usle u Bosnu i hercegovinu i zavrsile u dzepovima manjeg broja bosanaca i hercegovaca a na stetu svih nas.
Svaka čast za ovo !!!
Ovo je robot a ne covjek, rad, rad i samo rad. Hajd u zdravlje majstore.
...auuu, al ga naruži :)
Ja u svom zivotu nisam vidio vise debila na jednom mjestu kao sto vidim ovcje na klixu citajuci komentare.Sve debil do debila.Pa debilu glupi napravi ti nesto od svog zivota,a ne da svaki dan,na svaki clanak negativno komentarises.Cuj zaradio je,nek udjeli muslimanima u Gazi??? Ne znam koliko stvarno moras bit glup, kolipacni ti mozak mora bit pa da tako nesto izjavis.
@Bryant 24 e pa dobrodosao u klub debila!!! ne komentarisemo ovdije o nama smrtnicima. procitaj koji clanak o gatesu npr.mozda prosiris vidike.
papak stedi na sebi, kako bi meni dao...
...a što bi ti dao ?
aaaaa
Dok je ovako posvećen poslu i imat će pare i kompaniju, počne li trošiti na putovanja, auta i drugo ništa od posla i opet po starom. Doći će vakat i da se potroši zarađeno
Fino je to što je čovjek skroman i ako mu taj novac ne treba onda bi bilo dobro da ga daruje onome kome je neophodan za život...
Ma bravo... treba svoj trud dat' tebi (ili bilo kome drugom)... moš' mislit' :D Nije frajer "Mama Tereza" . Imas pamet pa zaradi.
E ovakvi trebaju past' sa motora i poginut'.
... što me ishejtovaše bukvalci sa dislajkovima :D
...cool man...
novac se ne obrce nastaju krize, tako da bi bilo pozeljnije da ga trosi, zivi luzksuzno i rasipa se
Glupost, Bog mu podario pamet i nafaku, čovjek zaradio tolike pare, i sad ne uživa u tom trudu...ako imaš već 100 miliona, i ne trošiš ih na sebe, ima ljudi kojima će trebati. Ništa od tih miliončića, ako oni stoje samo...