Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vjerski praznici su odavno izgubili smisao,nema izuzetka, sve je komercijalizovano,pa i vjera
koja bolest, Božić da se vrti oko para, to je rođendan Krista, isto kao da kažem nemam za kupit poklon, ove godine preskačem svoj rođendan, KAKVE VEZE IMAJU PARE SA JEDNIM OD NAVJEĆIH KRŠĆANSKIH BLAGDANA? Okićen Bor, Božićna jela, pjesme, filmovi, okićen grad, to je sve u čast Isusu i kršćanstvu, a ne u čast kupovine!
Božić praznik za bogate? Izlozi? Božić nije SHOPPING, Božić nije RASPRODAJA, nije SAJAM, Božić je jedan od najvećih kršćanskih blagdana i kao takav nema veze s novcem, a to što se u današnjem bolesnom svijetu sve okreće oko novca nema veze s mozgom, i Djed Mraz ne postoji, nego Djed Božićnjak, tj. sv.Nikola, dosta komercijalizacije kršćanskih blagdana! Poanta Božića je Isus i kršćanstvo a ne kič i kupovina!
Kakav bozic???To je praznik za bogate,siromasni mogu sam da gledaju u izloge i dive se svjetlima na sve strane
Pa vas iz klixa treba S I L O V A T I aloooo sta me boli k u r a c za amerikance i kako oni nemaju para da proslave bozic.Sjetim se odmah onog filma nicija zemlja kad onaj na ratnoj liniji govori joj sranja u orlandi.