Televizori, frižideri i namještaj
0
20 miliona tona otpada iz Japana se približava Havajima
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj treba dojaviti ovim našim ciganima da si pocnu brodice praviti u obliku kombija :-D jao koja flota bi to bila...zastrasujuca :-D
Kako doci do ovih besplatnih letova :)
ostah nedorečen...dakle šta bi mi bez \"cigana\", jer mi , civilizovani i napredni ko Japanci ( a još netolerantiji prema neznanju od njih) moramo se podsmijavati \"nižim bićima\", je tako? Ignorata e beata, kaže izreka, al je dobra samo za ignoranta, drugima je teret i poteškoća u životu... ma samo pjevaj..moj narode ;)
Jo, jes stvarno u pravu ste...al opet sta bi mi bez \"cigana\"
otpad je trojanski konj, ispod su japanske kamikaze, drzite se amer osveta za ww2 se blizi.
mislim da je to kamuflaza jer je godzila ispod tog odpada t
i u Bosni ima dosta otpada samo Dodik koliko bi na vagu kostao.
masala dobre donacije da je vako nama.
@ares.kane: pise gore da ima camaca sto znaci samo ih treba na neki transportni brod usput izbacit na ovom mjestu pa ce se oni snaci kod nas ionako puna drzava inovatora pa improvizacija nije problem.
i jesu za otpada