Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@krofna kada te legitimisu u stranim zemljama obicno traze pasos,zatim te identifikuju kao gradzanina BH..................
Ko ce biti drugi nego -srbin (srvi)......,oni se deklarisu da su sa Grcima tradicionalni siradnici ,jer si i jedni i drugi (ortodoksi).....!
@OBN apsoulutno nebitno u ovom slucaju. pricamo o 20 kg horsa i nekih 10-12 godina robije
20 GODINA?!!!
Zajebana Bosanka vidi ti nje sverca Heroin steta sto su je uhvatili to je neka Sarajka a nece javna tv Federalna javiti vijest neodgovara njima vijest da je neki Hrvat to uradio odma bi objavili nebi im platio pretplatu nema sanse
Bosanke su i Bošnjakinje i Srpkinje i Hrvatice i ostale ,koje žive u BiH . Bosanskohercegovacku naciju tvore Bošnjaci,Srbi ,Hrvati i ostali Ova Bosanka , nebitno je kojoj etničkoj skupini pripada...za svaku je osudu!
@Gaetano "Bošnjanin, Bošnjak i Bosanac su sinonimi tupane" To je bilo nekad tako. Bracka i patriocka SDA je promjenila tu definiciiju. Ja nemogu biti Bosnjak (potice od austrogarskog Bozniac = Bosanac) ali mogu biti Bosanac, etnicka pripadnost Srbin.
za ovo se treba davati smrtna kazna kamenovanjem ili spaljivanje...
Prvo onaj ukrao kamen sa Akropolisa da stavi na kupus, sad ova nosila malo droge, valjda da počasti bližnje. Šta je sljedeće?
Auuu sto ce dobar tal nekome da padne :)
Ma nek su ih uhvatili, ko su da su.Vazno je da su drogu nasli. Svaka cast:)
BALKAN EXPRES
Ne dajte nam da idemo u Grcku, samo se sramotimo! Ali evo, vazno je naglasiti i kako je Srbijanac prethodno uhapsen, kao da to kakve veze ima sa ovim...
bitna je razlika da li je bosanka ili bošnjakinja, nemojte donosit preuranjene zaključke
Prvo ne isključuje drugo i obratno. Opismeni se.
Bosnjakinja naravno. Mi Hrvati imamo svakako Hrvatsku putovnciu, prema tome EU drzavljani smo, Srbi imaju cijenjenu srbijansku putnu ispravu, koja je mnogo bolja nego ova BIH.