Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako slično je bilo i u našem ratu, i kod nas glavni ciljevi četnicima bile bolnice, domovi zdravlja, škole, obdaništa i ostali civilni objekti...
ti si pobrkao teze. ono što su u bosni bili četnici, to su jazavci u siriji. kojom logikom ti branitelje sirije uspoređuješ sa napadačima na bosnu.
Logikom da i jedini i drugi ruše bolnice i slične civilne ciljeve...pročitaj nekoliko puta šta sam napisao ako ti na prvu nije jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
improviziranu bolnicu, dakle bolnica u kojoj se kanibalima vidaju rane. ako su njih pogodili treba im čestitati. podrška sirijskoj vojsci i sirijskom narodu.
a ako nisu njih pogodili, vec neduzne ljude? kao sto je i ovaj ljekar? ma kakva crna podrska...
sirijska vojska brani svoju zemlju i tjeraju štakore iz nje. liječnik koji liječi kanibale i jazavce je isto štakor. on ih izlječi pa oni dalje rokaju po narodu. shodno tome nije mi ni žao takvog liječnika.
Bitno je da nisu ubijeni hemijskim oružjem. Briga svijeta što tamo svakodnevno ginu civili, njih samo zanima dali ih dozvoljenim ili nedozvoljenim oružjem ubijaju.
Neka im je Bog na pomoći :/