Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će ova nemoralna spodoba, a kasnije će se najvjerovatnije dokazati i da je kriminalac, ostati u zatvoru. Šta to treba ga pustiti da nastavi s oslobađanjem OSUĐENIH i TEŠKIH kriminalaca? Lažni moralisti, ni Adolf Hitler nije bio osuđen što ne znači da nije kriv. Dovoljno je imati malo u glavi i dovoljno morala u sebi da bi se moglo doći do zaključka da je čovjek kriminalac. Misli li ko kako je žrtvama koje su ovi oslobođeni kriminalci silovali, opljačkali ili pokušali ubiti? Ti ljudi su još jednom poniženi od strane države tj. Budimira.
Pustite covjeka...iako je kriv mnogo vecih lopova sa dokazima i optuznicama hoda gradom...pustite covjeka neka kaze sta ima...ako smije kazat od ove bande...ali smije on je general koji ni u ratu nije bio protiv BiH...hajde Zivko kazi sve sto znas...
Pustite čovjeka da nastavi s pomilovanjima TEŠKIH i OSUĐENIH kriminalaca. Šta to Živko ima da kaže, jedino po kojoj je mizernoj tarifi oslobađao kriminalce.
Ma mozda Zivko i ima nakih malih oraha ali puno ih ima vise od njega...pa svakome je jasno da su ga uhapsili radi toga sto nije htio zlatku da potpisuje sta on hoce...smeto im da naprave tu vecinu sto zlaja zeli...svako pametan to zna...puno vecih krimilaca sa dokazima i optuzbama hoda i pije na carsiji kafu svaki dan...ali neka docice red i na slucajnog prolaznika...kad se vec slucajno zadesio u Sarajevu 3.maja 93'...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta, pustit će ga a tek smo počeli ličiti na pravnu državu.