Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to kada SDA i njihovi partneri prave smisljene blokade i zele na silu da preuzmu vlast, sto u konacnici najvise osjete gradjani na svom dzepu
ovi iz SDA su i navikli vec godinama da uzimaju i ono sto ih ne sleduje, sve su opustsili a javna preduzeca su pretvorili u starnacku kasu iz koje zagrabe i kad im treba i ne treba, pa i ne cudi sto se njihovi bivsi ministri ovako ponasaju
Smjenjeni političari od ranije poznati policiji
sve te probleme u tuzlanskom kantonu stvara SDA samo da bi ponovo dosla na vlast.opstruiraju na svim nivoima vlasti narocito na federalnoj i tako onemogucavajz da se ide u realizaciju napretka federacije pa i bih kao cjeline.
Jebo te, treba mi 80 sati da izbrojim do 320 000
Meni bi cudno bilo kad se SDA ekipa ne bi oparila negdje...
hocemo li ikada shvatiti... trebamo prestati uclanjivati se u stranke. sto se manje ljudi uclani u stranku njihova moc je slabija.koga god pitas u nekoj je stranci, il je tvoj komsija il je tvoj prijatelj il neko iz tvoje rodbine svak je nekako povezan sa tim strankama,zasto favorizujemo te mafijase, bojim se da smo mi sami krivi za sve...
Gdje vam stane vise ?
Eto vam vas SDA...
Sramota je koliko je u proteklom periodu vidjeno bezobrazluka u politici Tuzlanskog SDA....Napravili su nered u vladi, zeljeli su sve smijeniti, na kraju se sve okrenulo protiv njih, a evo vidimo i podatak kako su uredno plate dobijali i nakon smjene... Ma to je ona poznata nedam fotelju pa kad bi umro !
"Treba svakako napomenuti kako se novac poreskih obveznika u TK izdvajao i za smijenjene ministre. Tako su, recimo, smijenjeni ministra iz SDA dobijali plaće i godinu dana nakon smjene. Isti je slučaj i sa drugim ministrima koji nisu dočekali kraj mandata na funkciji. " STRASNO, STRASNO, STRASNO !
Tako je Vlada TK realizovala 30 posto plana, a Skupština TK mizernih 21 posto predviđenog plana. Međutim, ministri i zastupnici nisu ostali praznih džepova. Naprotiv, neki od njih su svoja mjesečna primanja uvećali za blizu 2.000 KM. STRASNO, STRASNO, STRASNO!