Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno, i nisu krivi,......krivi smo mi, što smo im dozvolili da ne budu krivi !
@burnbabe "Sve po zakonu..", :))
Selam, @Turčine,.....jes' vala, kad mi naumpadne...:-)))))))) ..na svako pitanje, odgovor je "po zakonu"...
...hijena...
Od svih govana (koja nam unistavaju drzavu), on najvise smrdi. Ima onu pravu hinjsku facu....
...... više lešinar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nevina ekipa skroz :)
Vanzemaljci su krivi kao i moj caca koji nije medju zivima vec 30 godina.
Ovaj frajko bio nekud nesto i evo pojavi se sa optuznicom, bio mi je sumljiv i dok je bio na vlasti.
Nisi ti Brankoviću kriv,krivo je more.
Hahahah :D
Nisi ti Brankoviću kriv,krivo je more.
Jel sve po zakonu majku li ti kleptomansku. Izetbegovicu tebe čekamo ti si glava zmije.
Hinja od covjeka, i to ona zesca, ne bi me cudilo, da mu jos 100 nekih cuda prisiju...
Pa neko mora biti kriv, jer para nema........., oni kazu da si ti, mozda su ti smjestili.....ali vidjet cemo.
kodnas niko nije nista pokro i unistijo firme jebeti skolu kojavas sviju isto UCI.
Iz ovih par rečenica svaki iole upućen čovjek vidi da je ovo bio KRIMINAL i sigurno da iza njega stoji više kriminalaca, jer ne bi se tek tako dopustilo da hajruje samo jedan, svi koji su upleteni u ovo su krivi, sad samo sud treba da dokaže da je trenutno napolju oblačno.
Molim ,ove komentatore da izlazu činjenice ,a ne on je lopov po Avazovom nahodjenju. Po cemu je lopov ,Energoinvest je prije njega privatizovan,gdje su ti njegovi milioni? Pa valjda da ih ima neko kao Avaz -Rašo bi to davno otkrijo.Vec čovjeku nabacaju nesto sto nema veze s vezom ,gledao sam ga kod Senada Facetv intervju... Stvarno moj "lični osječaj" Covjek normala,a sta mislite Vi kako se osjeca On Porodica mu ,kada procita kvalifikacije u Avazu koje uopste nemaju pravnog uporista. I onda se mi ismijavamo na njegov racun "Sve Po Zakonu ".pa sta bi mi da nas uhvati Avaz-Rašo na zub hajde se odbrani ,a Rašo po starom receptu "drz te lopova".Majke mi uopste mi nije cilj da ga branim ,ali dokazi jarane,pa sta on zrtveno jare za sve propuste od 92-2014, nije moralno. Licno ga nepoznajem ,starije od mene ,ali je bio moj sugradjanin,i dolazi iz jedne to sigurno tvrdim "postene familije" Pozdrav
A sta ti mislis kako se osjeca on i njegova porodica kada kuliraju i trose novac koji je on ''po zakonu'' stekao?????
SDA....
Ovo je samo steta od 32 miliona sto se zna da je nanio drzavi, a koliko je jos ovoga bilo i ovakvih primjera od kriminalaca iz SDA nadam se da cemo docekati da se klupko odmota!
Država u kojoj niko nije kriv a para nema, sve po zakonu.
Kaze Brankovic da je "sve po zakonu krao", pa blizu Capljine ima imanje gdje je aktovku novca istresao, a kako je taj novac i odakle mu, samo kaze "po zakonu"! E pa sada ces po zakonu odlezati. Pa iz koje stranke dolazi i ne cudi me!