Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro vise nece imat koga branit...pobise sve nevine ljude.
Ma ćuti, dobro je do sada su stalno ginula djeca, ope je dobro.
Reko jedan covjek iz Londona. Eto na sto spadne novinarstvo i kolika je moc medija.
"..u Halepu" :-) U Haustraliji i Hamazoniji. Kliksovci sve pisu na engleskom, a onda odjednom ni Aleppo ni Alep nego Halep :-)))
Samo rokajte bagru.
Samo rokajte bagru.
samo oštro braćo rusi deri teroriste veliki selam od hrvata muslimana šiita sa alipašina udri sunite krivovjernike
Po klixu bi se reklo da Rusi bombarduju samo civile.Ruska ofanziva je za svaku pohvalu jer ne cuvaju samo Assada nego i porokase teroriste Po ovakvim pisanjem prepoznajemo na kojoj ste strani.
samo oštro braćo rusi deri teroriste veliki selam od hrvata muslimana šiita sa alipašina udri sunite krivovjernike
Civili uvijek najebu. Najgore je izgleda biti civil, od one strategije igre na pc ili konzoli do pravog rata. Civil vjecito ispasta.