Muftija tražio donacije od dijaspore
9
Zukorlić: Večeras ne važi sitno, samo 500 eura i više
Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što je više kleveta i laži,Muftija je meni draži!
koliko je dino merlin dao?
Dok je ovaca bit ce i vune :)
trebali ste ovo ostavit za 1.april..ne bi niko vjerovao da je ovo istina!
Drzava Srbija je suvise tolerantna ali on, uprkos svemu, i dalje pljuje po njoj!
Mogao bi od tog silnog novca da izmiri dugove i obaveze prema drzavi!
e ovo za neke koi pominju albance sta se zamisljate vi bosanci kao prvo pricate lose o svom narodu mi to ne radimo kao drugo vasa istorija potice ot otomanskog doba mi smo najstari narod balkana i imamo svoj jezik a vi pricate srpski odakle poticete istrzite i onda pricajte o albancima
klasični bošnjakluk na djelu. ovo rade zadnjih 20godina po arapskim zemljama i još uvijek im nije dosta. bošnjaci su zlo. brukaju fine i poštene muslimane bosance svuda po svijetu. FUJ!!!
retardinjo, j.e.b.e.m...i.tebe i njegA
Kakav lopovluk. Pa Torabi je za ove mala maca..
Ovaj tenkre je bruka za Islam. Fuj gade kriminalni, crkni.
je bas prava KAR, MA KO J.E.B.E. TEBE I TVOG Zulfu, on je podijelio muslimane u svojoj zemlji, te jadnik pokusava ovdje nama u Bosni nesto da vazi i prica, ma moze samo da p.u.s.i KAR, jednostavno radi se o CINICNOM I MALICIOZNOM COVJEKU. Presedan je da se jedan vjerski sluzbenik kandiduje za neke mjesto u sferi politickog zivota. Rijeci su siromasne da opisu ovo snobovsko g.o.v.e.d.o. sto se eksponira vozajuci se u skupocjenim vozilima, ako je za jednistvo kao sto vazi , nek istupi iz javnog zivota, ako ce to ujedniti Bosnjake u njegovoj zemlji, olicenje m.a.j.m.u.m.a. u covjecijem obliku.
ovaj sajt meni liči na jedan ateistički džemat, uredništvo pljuje po islamu a podanici antiislamske provinijencije uskliču od radosti dobacujući po još koji poganluk preko komentara
pljuvači evo vam odgovor od muftije http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k7AW0q3jnAs
http://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q
Samo mi nije jasno zasto nas u Bosni i Hrcegovini stalno bombardujete informacijama o ovom covjeku.Ne znam zasto mu se pridaje tolika paznja.
@Sultanija, nek si ti sebi NAKLIKO, klocu , to mozemo svi mi , al ta METODOLOGIJA SILE, NE PROLAZI, imas strasnog i sirovog idola.