Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni u Hrvatskoj te niko nizasta nepita
Pa nije nista pogresno rekao, da se Britanci nisu opirali Hitleru 2. svjetski rat bi puno krace trajao. Poznata je stvar da opiranje zrtve produzuje rat.
Gledaj da vratis kredite.
Poenta cijele price je da ima nesto sto se i njega pita. Milanovic je zaista postao tuzan lik sa svojim izljevima bijesa i gluposti o svojoj vlastitoj drzavi. I to se sve desava jer je njegov EGO ugrozen, a ne drzava. Usvakoj njegovoj prici je njegova licna borba protiv Plenkovica osnova, kako su Hrvati sretni sa ovim likom pa to je cudo.
Jedna budala iza pet mikrofona počeo sam da ga sanjam!
The Kremljenko opet bulazni... Samo sramoti Hrvatsku.
Ako si protiv rata odmah si uz ruse.
Ja sam protiv rata, ali da bi se rat završio moraš pobjediti Ruse prvo jer je sasvim očigledno da se neće sami od sebe vratiti kući.
Ako si protiv rata budi protiv rata a ne da kao budes protiv rata a u isto vrijeme optuzujes Ameriku i onda se cudis zasto te ljudi karakterisu kao da si uz ruse jer svi dobro znamo cija je cizma prva zakoracila u tudju teritoriju i zapocela sav ovaj nered.
Ovaj Milanović je pravo čudo od glupana i ozbiljno poremećem lik. Sreća, pa nije naš predsjednik.
Ono kad postave pitanje prekaljenom "bojovniku".
Idi prijavi se u Putinovce ako ih ti je zao, a culo se za tebe da si I u domovinskom ratu bio prvoborac I dragovoljac ahahaha