Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe, more li malo koja objava o Evropskom prvenstvu u karateu, počelo je 8. i traje do 12. maja a još ni jedna objava o tome, Anes Bostandžić se bori za broncu u subotu, Ilma Rahmanović također.Vas to ne zanima, nego neki eurosong, koliko koštaju Severinine cipele, Milanović i druge gluposti.
Plrnki je lopina, ali Milanović je dalabu, sad neka uzme sapun i toplu vodu da se plakne, šta je nama ono još preporučivao, treba njemu sada od muke
Zar nije trebao sam sebi dati mandat? Kukavica nije htjela da se odrekne fotelje i takmici se, toliko je bio siguran u svoju pobjedu. Mada nema razlike izmedju njega i domovinskog pokreta koji ce sada biti vlast.
Kakva ironija....Dzaba si se Zorane bacao pod noge ubicama; dijelio ordenje itd, itd....dobro ti je neko rekao: Odmah kod Laktaskog Tuljana i o udri po djedovoj rakiji...to je tvoj domet.
Milanovicu odmah kod Laktaskog Tuljana i na djedovu rakiju.
Ma šta će vam mediji, kod vas je ionako sve transparentno nema se šta sakriti, hahahahhaha
Body Language, who is dominant..
ono kad hejtaš, hejta radi.. 😂
Cirkusijada, sjesce popit po jednu i smijati se lavtima kako ih podhebavaju
Sta Lendo kaze na ovo
Kaže da će Milanović danas psovati mater Čoviću. HDZ BiH izabrao Hrvatskoj premijera.
Malo jace ponizenje, trebao je danas uzeti bolovanje, vec bi to valjda neko drugi za njega obavio. Kalif umjesto kalifa, opet izvisi Iznogud.