Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUSTI TI ZUKORLIĆA ČOVJEČE BOZIJI,NISI MU NI DO KOLJENA,IZ AVIONA SE VIDI KO RADI ZA A KO PROTIV BOŠNJAKA.ĆAO ZILKIĆU,ZIVIO MUFTIJA!!!
Zilkiću povedi i Tihića sa sobom ziv bio,nek vas taj vaš Beograd penzioniše,dosta ste radili za njih,vrijeme je odmoru,uzivanju,i branju plodova vašeg mukotrpnog rada na uništenju Bošnjaka.
@realista ko te fiksa sa tolikom mrznjom....postao si iracionalan....heh..
Sejdo Bajrami,kako te nije sramota....
za @Sjenicak, to se zove \'sluca\',a propagiranje Serijata sa vise zena po covjeku se zove nemoral ili ozakonjena prostitucija.
Za @realista , kako nazivaš čovjeka koji spava sa djevojkom prije braka pa je oženi u petom mjesecu trudnoće kao drugu ženu po redu.
ZUKORLIC I SERIC SU ==================== GROBARI MUSLIMANA /BOSNJAKA NA BALKANU. ONI CE SVOJOM POLITIKOM SVE BOSNJAKE ZATJERATI U PECINE U KOJIMA NIKADA SVJETLO CIVILIZACIJE NECE MOCI DOPRIJETI.I
Muftija Zukorlić = Zmaj od Sandžaka!
Zilkiću Ademe, na faci ti se vidi da si munafik i petokolonaš! Da Bog da ti pleh muzika udarala na \"sahrani\" ako se ne pokaješ.
Ma slusajte vi mene Bosnjaci,ako zelite sebi dobro ! Okanite se te teorije vasij duhovnih i politickih vodja da vas Hriscani mrze i da zele da vas uniste. To jednostavno nijeistina ,a istina je da ce vas vase uspaljenje klero-fundamentalisticke vodje dovesti na rub propasti,jer ce vas svcako odbaciti kao normalnog partnera ne samo u poslu vec i svakodnevnom zivotu,pa cete biti jedno duhovno i civilizacijsko pusto geto u srcu Evrope.
Evo je skoro 20-god od pocetka gradjanskog rata u BiH-uglavnom izmedju Hriscana i muslimana. Posmatrajuci razmisljanja\' Bosnjaka \' sto se danas tako samonazivaju iz danasnjih njihovih pisanija i govora i uporedjujuci ih sa onim razmisljanjima mojih Muslimana predratnih ,sa punom odgovornosti tvrdim da je u muslimanskoj populaciji BiH doslo do strasne degradacije moralnih nadzorai do jos veceg civilizacijskog stagniranja-ma skoro da su se vratili u Srednji vijek nakon dolaska Turske i prvog talasa poturcavanja Srpskog/Hrvatskog stanovnistva.
Zukorlic je veci Bosnjak od većine Bošnjaka iz Bosne, među kojim sam i ja.
a da ti vlahonja moj znas koliko govana ti izlazi iz usta uvjek bi ti zatvorena bila.
Ma zilkicu ti si meni isti kao ti vlasi sto tobom upravljaju. kretenu jedan samo te koriste da destabilizuju odnose izmedzu muslimana na balkanu...
za @sjenicak, Sta za tebe znaci blud.?Jeli blud imati 4 zene [ a sultani su imali harem zena ] i sa njima se seksati istovremeno.Takvi ljudi se u civilizovanom svijetu nazivaju \'\'zigolo\'\' ili muske qurve. Tvoj pojam o moralu je isti kao i \'\'zigola\'\'
Ako vam je bludnik uzor zna se kako će te završiti.
za@Kill Vama muslimanima iz BiH svakog dana pet puta se organizuje \'\'pranje mozga\'\' poslije pranja nogu.Kad se mozak ispere,onda se normalno ne moze razmisljati ,a sa opranim ili neopranim nogama se istovjetno hoda.\'\'VOS-BREJN\'\' je najperfidnije unistavanje ljudskog uma i njegovog \'ega\'.Zato i jeste takvi-razmisljate ko kokoske.