Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
king Tomisla... 21.02.2010. u 20:53 Potrebno je da imas nesto, izmedju ta tvoja dva uha da bi shvatio da to o cemu ti pises je promjena Dejtonskog i Vasingtonskog sporazuma koji su temelj ovakvoj kakva jeste Bosni i Hercegovini . Nije dovoljno izabrati zvucan nick i prazniti crijeva na pogresnu stranu da bi bio dovoljno ubjedljiv drugom .
king Tomisla... 21.02.2010. u 20:53 KADA NISKA CELA SMISLJAJU VELIKA NACELA - TO BI BIO MOJ ODGOVOR NA TVOJ \" KOMENTAR \" .
@odin jel to tebi neka znacajna vijest? na koji dio izlaganja stavljas apostrof? pretposvljam na onaj dio u kojem se govori o BH? mazgovino, hrvatima u BiH je prevashodan cilj da ostvare jednaka prava sa druga dva naroda....Dali ce to biti ostvareno kroz fedarlizaciju ili konfederalizaciju sasvim je nebitno za svakog hrvata samo nam je stalo da se rjesimo vas i da nam se skinete sa \"kazana\". ne moze jedan hrvat hranit tri mosnjakistanca. nekakvo priduzivanje dugorocno nije opcija za Hrvate ali nije iskljuceno u neko dogledno vrijeme da i to bude odluceno na nekom referendumu. do tada cemo poraditi na izgradnji vlastitog entiteta. on je neminovan ukoliko zelimo svi zajedno da zivimo bolje. ovo kako je sada ne vodi nikud.
Josipović: Slovenija bi nam mogla uzeti dio mora Arbitražom bi Hrvatska mogla izgubiti dio mora koje bi pripalo Sloveniji, kaže predsjednik Ivo Josipović u intervjuu Jutarnjem. Kao veliki hrvatski vanjskopolitički problem istaknuo je BiH, a posebno \"ideju dijela bosanskohercegovačkih Hrvata kako će Hercegovina jednom ući u sastav Republike Hrvatske. Ta je fantazmagorija izuzetno štetna za bosanskohercegovačke Hrvate koji čekaju taj imaginarni dan, umjesto da sami pokušaju dohvatiti poluge vlasti u BiH\". U dobrom intervjuu založio se i za ulaganje u vojsku, misli da ćemo morati slati još vojske u Afganistan te kaže da ne može ići u Bleiburg dok ga se koristi za povijesni revizionizam. Za suradnju Hrvatske s članicama EU rekao je, što bi se moglo shvatiti i kao generalni postulat njegove politike, Josipović kaže da trebamo \"birati prema našem interesu i prema mogućnostima da kroz njega ostvarimo legitimne i dohvatljive političke i gospodarske ciljeve\".(20.02.2010.)
jedinica za ljudsku glupost = 1 bosnjak
da vam nije bosanaca nebi imali hljeba da jedete, fakat ste nekulturni i pogani PROSIPATE VI NEKU KULTURU NA BATERIJE, DALEKO STE VI OD TOGA
J*BO KROACIJU :D DODJITE KOD MENE U CRNU GORU !
@ Vedrana , PUSI CUNU ZA HRVATSKU KUNU
Kad kažu turizam, ja pomislim turcizam, i citav dan sam hairli. BIH4EVER
hahahaa joj sto se nacitah haaha bona vedrana ohani malo tvrtko jedini bio na tvojoj strani i ti tako njemu, a gdje nam je PIPo?))))
mislite da oni postuju turiste, pffffffff, daleko su oni kulture i uljudnosti. @brcak, jebiga da te zvao tata ili ćaća niko nebi primjetio, uci dijete da govori starobosanski ;)
pa za kunu bi se zguzili
Kad nas budu poštovali ka i ostale turiste možda svratim do lipe njihove.
Kako ste pametni da vam je nase pare.a kada u Hrvatskoj na moru moj sin mene zovne BABO,okrecete glavu kao da je Hitler pored vas.Zato ja vec 9 godina neidem na vase more.Jeftinije ici za Tursku avionom nego autom doci do vaseg mora.
Pozdav braco