Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BALKONI SU SUPER ZA DRZANJE KRMADI ,ENO IMA SLABU IZOLACIJU.????
Prošli put kad je uhitilo Rašu, dr Dabića, mi podigosmo plate, a narod nije ni trepnuo od sreće. Ako sad uhite tog generala, eto prilike da opet neopaženo prođe naša crkavica. Ulovite ga, uhitite, klepite ga, častiće vas Parlament i svi ostali na narodnoj guzovači.
Svi govnani Genocidasi ce zavrsiti u septickoj Smrdiji i to uzi dio tamoje majveca koncetracija najgore mrake stakora,kriminalaca,siledzija ,ubica i pljackara i nastavljaju medjusobno da rade ono sto su radili susjedima. Prostor srbizma se svodi na Ciganski Pasaluk Septicke Smrdije. Ja licno zelim da ga nikada ne nadju nek Smrdija cijela ostane sa njim na dnu dna jer njegovom isporukom ce jacati tu smrdljivu septicku jamu Balkana a time ce smaradluk i cetnicki gadlug zagaditi EU. Previse je rano da se hapsi Kamenjarko. Mada septicari znaju gdje je samo je ovo predstava za naivne i sludjene Genocidase isto kao sto su cuvali dr Dabica i unovcili ga ka dim je odgovaralo.stoga sve je ovo prestava za naivne.Smrdijanska BIA stoji iza svega pa i isporuke posljednjg od velikih Genocidasa a mali ce se medjusobno tamaniti kad im ne budu vise trebali za prljave poslove poput Legije. Domaci genocidasi su veca govna i stakori od ovih prekodrinskih koji su ih nasamarii ali cijenu svoje Genocidaske ujdurme ce tek da plate u bliskoj buducnosti.
nek pogledaju malo po grobljima :) il u rodno mesto da vide da ga nisu tamo slucajno sahranili
odnosno djeneralici.......pa ovi su obezbjedili sve do petnaestog koljena..........
A generalisimo čeka eto baš tu i krije se kod sina u kući...Koga ovi bolan zamajavaju...
seljak ostaje seljak.pogledaj ti kako je to izgradilo neugledne kucerine.bitno je samo da su kucerine,da se zna gdje djeneral zivi.fuj.