Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nam novi Tito za novo doba, bez fašističkog roblja. Živjela petokraka i sloboda!
@nostradamus Nostradamuse de malo izglancaj tu kuglu :) I zapitaj se da li ce vama Hrvatima od BiH ostati i Neum, a kamoli vise od toga !
odkad nostradamus posta hrvat
Bratstvo i jedinstvo ne postoji niti je ikada postojalo. Postoji samo međusobno laganje i iskorištavanje. RS će uskoro nestati, BiH će isto nestati. Postojaće čiste nacionalne države. Najmanju državu dobiće muslimani (Sarajevo sa okolinom). Srbi će dobiti nešto uz Drinu. Hrvatska će povratiti u BiH njena vjekovna područja koja joj pripadaju. To je scenario koji nas čeka u budućnosti. Nastaće jedna nova NDH. Zagreb ostaje glavni grad!
zašto je caco pokopan na šehitskom groblju?
kako je \"lepo\" vas videti na nasim portalima ;-)... odma mi neki rahatluk :p
od kada postoji x-port. i komentarisanja bilo kog clanka nisam vidio vise bolesnika na jednom mjestu i zato u kolonu po jedan i svi na pregled da ne kazem nosite se svi u pizdu materinu
Tacno Srbine-iz-Bn ovo je samo da nas posjeti protiv kakve smo mi gamadi ratovali i ovo nam je pouka i uvjeravanje koliko moramo cuvati RS, i sta sada ocekujete bagro baliska i ustaska da zivimo s vama NIKAD!!! Zivjela RS!!!
Kako je lepo videti Hrvate i muslimane ovde gde zele bratski da podele fasisticko nasledje svoji pradedova.
Po bosanskoj posavini su ustase pjevale sljedece tokom 2 svjetskog rata: \"Nestace krsta sa tri prsta, a i vjere sto huzicu pere...\" I to su vam NAJBOLJI saveznici ??
SRAMOTA !!!! Samo vi odvrnite Glupsona, pardon Thompsona do daske... U praznu glavu sve staje !!!
@ celo \"BRLJA\" JOS UVJEK DOBRO UDARA !!!
NEKA BOG blagoslovi jednu i jedinu cistu drzavu na Balkanu koja se zove REPUBLIKA SRPSKA ,koja jedina nema zlikovaca,ni zlocinaca na celoj teritoriji i tako treba ,i ostale filtrirati i ocistiti te kako bih napokon balkan bio MIRAN,Ziva bila REPUBLIKA SRPSKA sa celim svojim multi etnickim narodima koji se ne razlikuju ni po vjeri,ni boji!!!!!!!!!!!!!!!! BOG cuva sve umne i razumne;;;;;
Mostarci su najbolje osjetili nastvak politike toga Ante Pavelića. Ništa drugo nije ni bio do ratni zločinac.
@ patriot TA KAKO KAZES \" BRATSKA POLITIKA \" NIJE PRIZNAVALA POSTOJANOST NEZAVISNE I SUVERENE BOSNE I HERCEGOVINE . NAPROTIV DO DRINE SU VIDJELI GRANICE NEZAVISNE DRZAVE HRVATSKE . TUDJMAN JE HTIO PODIJELITI BOSNU I HERCEGOVINU SA SRBIJOM . SACUVAJ NAS DRAGI BOZE TAKVIH BRATSKIH POLITIKA .