Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
waljda kao cuko kada j..BE hm, lepa poza... moga omiLJEna aw aw aw
\"Zaplatiti\" nije rijec, zaboga.
E moj novinaru, ko tebi dade da pises. Cuj izraza, \"zaplatili\". Jesi li ti skolu ucio na faksu ili na ulici, djubretarac ulicarski?
Ne vjerujem da su svabe bile, jer da su- lizo bi im paksu.
sta kaze reis na ovo?
to se ne radi u javnosti. tacka. ako su od tajlanda napravili sredista seks turizma, htjeli bi i hrvatsku, pa donijeti pravila ponasanja koja u njihovoj zemlji sigurno ne bi prosla?
jadan taj tvoj reis kad ga ti takav branis
ceif nije skup
ni gore ni dole
za ideale ginu budale... nego brijes li bradu?
ja sam bosnjak i musliman veliki, ja sam mudzahedin i vehabija i za reisa bih pogino. ali me to ne zaustavlja da u isto vrijeme budem i veliki jebach. jah.
@karanana i karanana ce sutra da se pravi veci bosnjak od svih nas i da vice \"allahu ekber\",a u sustini je jedno obicno go.vno koje da imalo postuje islam nebi ovako pisao. Đubre jedno fasisticko
haj jeremy, gotov sam. dze si nesto? joj kako ti se mama dobro prchi a i seka ide maminim putem, jos par lekcija kod mene i tu je.
katolistan
jeremy, moze. evo daj mi samo par minuta da zavrsim sa tvojom starom i sestrom pa onda mi radi sta hoces. sta ces, prve su me pitale. samo pazi da ti ga kakav policajac ne pristavi sa zada.