Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ce tebe efendija posaditi na blajbursko polje u prvi red. Zagrebacka dzamija je jedna od vecih podvala bosnjackom narodu.
Budite zahvalni Pavelicu i ondasnjoj nezavisnoj drzavi Hrvatskoj,Pavelic vas je koristio za teske zlocine,ali vam je i dao dosta toga,zato ste u Hrvatskoj povlasteni za razliku od drugih,i nijedna vas vlast nije yebavala,da ne govorim koliko vas je zbrinuto tokom rata u RH,koliko vas ima putare RH,samim time EU,dok se zauzvrat yebu ustaske i hrvatske majke po ulici,portalima,stadionima...