Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo sam dosla iz Zagreba i malo je reci da je prelijepo, ulazu u prave stvari! ;)
Ovo je postala kultura i brend grada svake godine i sve se vise i vise ulaze! Zagreb je predivno okicen duž cijelog grada , od kućica s vinom i kobasama, do klizalista na otvorenom pa svi koncerti koji su tokom adventa u gradu. itd. Itd mislim svatko tko moze doci ,nece požalili jer to je kada Zagreb nudi najbolje :-)
I nema nista lipse od adventa , ovi dani su bas ono extra!!!
Advent u Zagrebu poprima jednu novu dimenziju topline obitelji i zbližavanju ljudi u ime ljubavi prema bližnjem svom...trudi se Zagreb da se odmakne od zlog sustava komunističkih zločinaca...i polako ide u dobrom smjeru.....ne znam što Sarajevo čeka
Sta serete? U Sarajevu se Bozic bolje isprati nego u Mostaru! Koji se to jos veliki, vecinom muslimanski grad, moze pohvaliti katerdralom, Bozicnom misom, praznickim duhom te Bozicnim / Zimskim marketom poput onog ispred BBI Centra ili na Trgu Alije Izetbegovica.
Ovo papci pricaju koji veze nemaju sa Sarajevom.. Pa svake godine se svaki praznik obiljezi u Sarajevu... bilo da je katolicki, pravoslavni ili islamski.. A vi iz ruralnih dijelova Bosne dođite i vi ste dobrodošli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)