Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasan bolesnik.
Ne postoji zagrebačko naselje Trešnjevica. Postoji samo Trešnjevka. Pa je u 24sata napisano da se ovo desilo u zagrebačkoj Trešnjevci (od Trešnjevka), a ne Trešnjevici. Samo, "upućeni" kvazi-novinar nije znao kako se zovu tamošnji dijelovi grada, pa pomislio da su oni iz 24sata ispustili slovo *i* iz riječi Trešnjevci.
to te ne treba čudit od ovih naših "kvazi novinara" ne znaju mjesta koja su udaljena 50 km od sarajeva, a kamo li za kvart neki u zagrebu ili negdje drugo...
Geto novinar koji vrlo vjerovatno nikad nogom nije krocio van kasabe u kojoj je rodjen. A ako i jeste, onda je hodao po trznim centrima. G-novinar. Gnovinar. Govnar.
U cetnitetu ce jos malo poceti kanibalizam zbog teske bijede..
Nije je ubio, koliko bi mogao dobiti zatvora po vama, mnogo vise nego ratni zlocinac.
@pipun, a vecina silovatelja dobije kaznu u Hr. od 1-3 godine, ukljucujuci i pedofile. Nedavno bio clanak o toj temi. Ako se ne varam, djed koji je godinama silovao maloljetnu unuku, dobio je nesto vise, 5 god...zato sto su u srodstvu.
Kako dodjoste do ovih 10 godina? Sabrali kazne za svako pojedinačno djelo koje mu se stavlja na teret? E moji krivičari.... Pa valjda bi novinarli trebali nešto znati o krivičnom pravu....
selo gori a baba se ćešlja
A gdje je moje uvooooooo, Tasko Nacic, davitelj protiv davitelja
susjed iz hrvatske
e sad je stvarno na aparatima...cekamo bika koji sjedi da to i zvanicno potvrdi
@Muha994 prolupao si kao otvoren prozor 😀
cccccc....kako niko nije primjetio da nema babe.....fin neki komsiluk
zato ja ne volim zgrade ....
Norman Bates...
ima li nastavak te serije???
https://www.youtube.com/watch?v=G0ATsOXSPBw
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nije bolest sve sto boli
ništa novo,neki alkos,takvih je pun svijet.