Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ušlo se i ulazi se u EU svim snagama, ne zapinje😂😂😂😂😂😂😂😂😂
..tužno je to da se pederluk svakodnevno promoviše!! Nije li to privatna stvar, sa kim, kada i kako se ko karindža 😂😂😂😂😂😂
@DonDiego- vjerovatno otišao da se opusti posle naporne parade😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije me briga sta rade medju svoja 4 zida, ali zasto parada? Pa ne paradiramo ni mi, koji smo hetero
@Vicious .....a koja to prava gay nemaju.......
@Conte 03 Evo da ozakone svoju vezu npr. Nemaju cak pravo ni drzati se za ruku partnerom/partnericom u gradu. Jesu tebi te dvije stvari uskracene?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A ovo čeka i Sarajevo kad-tad, doči će vrijeme kad će biti nema para od EU ako ne bude pride za homiće, pa će ih policija braniti ako treba svakog od učesnika ponaosob..., tako da nam ostaje samo pasivni otpor protiv ove opake boleštine, da ih ignoriramo i ne prihvatamo u naše društvo na druženje, pa neka žive sami sa svojom boleštinom i prljavlukom.
Kako će od prirode biti nešto neprirodno? Sve je stvar razuma, shvatanja, osjećaja, obrazovanja, odgoja, itd. Da je nama svima zdravlja i mira, a ostalo manje, više bitno. Mržnja ne vodi ničemu, ljubav svačemu.
bila podrska i glumice sa jahte..fantasticno drustvo
KAd će biti konačno LGBT Olimpijada ?? Imaju ispravni svoju, imaju i strai svoju, hendikepirani svoju samo LGBT nema svoju. Discipline već psotoje, vidi legendarni skeč nadrealista !
bila u amsterdamu prosle godine.. google ti je prijatelj
@johntravolta1 Nisam se uspio probiti u te krugove, pa jednostvano ne znam od prijatelja. Naravno to ne znači ni da si se ti probio !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
-Još Hrvatska nije propala ! Obzirom na ciljnu grupu ova parola je toliko deguntantna ko da je uzviknuše na zajedničkom mitingu Mile i Dragan !!
To susedi volite bliznjeg svog, znao sam da ste pede'i al da vas ima toliko...
Svrha muške spolne stanice spermatozoida je da oplodi žensku spolnu stanicu jajašce. To je priroda namijenila ljudima. Koja je prirodna svrha kad dva homoseksualca razmjenjuju spermatozoide u debelom crijevu ? Usput, pobornici pederske parade su zadrte komunjare i njihovi potomci, a komunisti su progonili pederčine od Sibira do YU, od tovarišča Staljina do druga tita.
Nemoj pametovati ziv bio, aj gledaj Evropsko.
@Marx ....pročitaj popis uzvanika......radnička fronta, koja je ekstremna lijeva stranka, ranko ostojić, vesna pusić, mirela holy, šime lučin i ostali koji komuniciraju pozdravom drugovi i drugarice, smrt fašozmu...........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja samo cekam one zatucane idiote koji misle da je pedofilija jednaka homosexualnosti
trebas da shvatis da ima djece koja sa 10 godina bolje razmisljaju nego neki gejmer sa 18 koji je inzinjer za skidanje farbe sa misa tastature i dzojstika
Zamisli koji nemoral i razvrat na videu u clanku. Strasno, ja toliki nemoral i razvrat ne vidjeh u zivotu. U pravu ste velike Bosnje, Pride = Nemoral na ulicama.
manki Šta ti blebetaš bolesni govnaru ?
https://www.youtube.com/watch?v=dcrre90EicI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zbog ovih spodoba razumijem zašto ljudi glasaju za desničarske i nacionalističke stranke.
Kakve veze to ima i scim? Pa u vecini normalnih zemalja na svijetu i desnicarske i nacionalisticke stranke podrzavaju LGBT.
@manki Zavisi šta percipiraš kao normalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidjela zaba....
propast ce s'vama pida vam materna sto vas okoti!!!
Sto s njima? Jel Svedska propala? Danska? Njemacka? Kanada? USA?
nisu jos ali kako je krenulo nisu daleko!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci rvačka je pala, jednim djelom mi se ne ulazi u eu zbog ovakvih stvari, tu gamad treba kastrirati da ne sire bolesti.
A da jednostavno tebe i slicne tebi preselimo u Tursku ili Saudiju, i rijesimo se bolesti? To bi lakse bilo, ruku na srce.
@manki Turska i saudija su se preselile u BIH, a da tebe preselimo u hrvačku tamo bi se mogao i udati za srodnu dušu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
šta sad treba da i mi svi koji smo heteroseksualci izadjemo i slavimo svoje i da mašemo zastavama, Joj sto mrzim ova stanja. Hebte se ko skim hoće, radite u svojim krevetima šta hoćete, boli me briga, ali nemojte nam to obznanjivati jer nas to ne interesuje....
@amerx ...ali Soroša interesuje...