Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašno!
GTA Croatia :D
Pa ne može opušak zapaliti benzin.... Gled`o ja na Mythbusters-ima.
Pa mozda u e sa de-u nemoze, al kod nas moze
@Budist NE MOŽE* @bosman345 NE BIH*
hard core all destroy
Belovarski specijalitet "Sunday roast pig". Potpuno surealno!!! Ovo ili su polovične vijesti, pa se krije da ih je prethodno razoružao itd, itd, ili su dva mrtva konja došla na intervenciju?!!
Pa kod nas policija i običan narod je pičkin dim, pa je ovaj konačno htjeo i da vidi kako izgleda. Mi zbog "demokratije i ljudskih prava" koja nam nameće USA i Evropa nesmijemo dirati kriminalce, A oni što nam to nameću pucaju i na one koji nisu se zaustavili na upozorenje, jer njihova policija se bori za zaštitu i interese države i prava u njih. Meni se čini da ovi naši nisu shvatili njihov zakon i demokratiju ili se mi moramo vračati u Titino doba. Samo ko će svako jutro ustajati na posao ići, ko će da se snađe sa punim frižiderom, i kako da se ponovo priviknemo da idemo na godišnje odmore, kako opet da svi moraju poštivati zakon ?
e sad ce te vi hrvati, cekati jos 10 godina za eu ;))
i onda se hrvati smatraju nekim evropskim narodom a seljaci ko i mi, mozda pak i veći, uzdigli svoj zagrepčić ko da je zlatom sazidan, treba vas sve zapaliti i zagreb zajedno sa vama
Sta izmisljate opusak od cigare nema dovoljno stepeni da zapali benzin. Mozete pogledati i na Mithbustersima.
Tako je, jedino sto moze zapalit je gas koji nastaje tokom isparavanja benzina, ali da bi se to desilo je potrebno da se odredjena kolicina gas u zraku stvori i cisto sumljam da su ti policajci ako se uopste tako mogu nazvat cekali da se to desi
benzin ne gori:) hlapi benzina se zapalijo.
Ja ne znam da li je do mene ,ili to jednostavno klix ne dozvoljava komentarisati pojedine clanke, npr ovaj o pederima itd. ??
Pa da možeš komentarisati, policajce kako gore, mrtvu djecu u Palestini... Ali u predere ne smiješ dirat.
stani malo on je njih polio i jos bacio na njih opusak a sta su oni ? govorili '' nemoj molim te ,smiri se.. budi fin...'' odma metak u celo ebo vam on guzicu
Ja bih ovdje i policajce kaznio nekom kaznom, samo zbog lošeg reagovanja na jako, jako opasnu situaciju !!!
sta ti seres.. ti bi nekog kaznio, sljamu dijasporski, *** te trocki u vr guzice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada bolje razmislim, streljanje je najbolja opcija za ovakav slučaj !!!
@Asmir80 Ja sam samo napisao šta bi bilo da je u Titovo vrijeme to neko napravio !!! I sam sam bio vojnik, i znam da su se vojska i policija jako poštovale !!!
U mojoj Jugoslaviji, ovaj zločinac bi takve batine i takvu kaznu dobio, da mu nikad više u životu ne bi palo na pamet i da pomisli na cigaru, opušak ili nešto slično !!!
U mojoj Jugoslaviji to niko nebi uradio vojska i policija se respektovala.
@Asmir80 Ja sam samo napisao šta bi bilo da je u Titovo vrijeme to neko napravio !!! I sam sam bio vojnik, i znam da su se vojska i policija jako poštovale !!!
Sta je ovo neki hitman ?
Postal 2 ? Iko ?
Užas!!! I šta sad, neće ga valjda zbog "nervnog rastrojstva" pustiti ili mu ublažiti proces? Na kraju krajeva, kakvo je to nervno rastrojstvo kad je svjesno polio ljude tečnošću i zapalio ih? Ta nije ih ošamario u afektu!