Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Klixu u posljednje vrijeme vlada kolektivna histerija i sveopste ludilo u komentarima u kojima se na najprimitivnijui moguci nacin vrijedjaju i Srbi i Hrvati, 20 godina nakon rata, kao da je juce bio. Ali komantari su sto je najgore upuceni tamo gdje ne treba,slave se tragedije, velicaju pogibije itd. I sad bi iz takvih komentara trebalo zaljuciti da su Bosnjaci normalan narod? Pardon, ne Bosnaci, vec pojedinci koji ovdje pisu takve gadosti da ti pamet stane. Iz cega proizilazi tolika histerija svaki dan, ja ne znam, dok sa druge strane u Srbiji i Hrvatskoj niko i ne razmislja o vama, niti se komentarisu vijesti. Zanimljivo polje za proucavanje sa naucne strane, pojedinim komentatorima sa portala licno preporucujem strucnu pomoc prije svega, a zatim i da shvate da ovakvim komentarima uglavnom ponizavate sami sebe, a ne one koje zelite. Izjednacavate se sa najgorom sortom onih koje mrzite. Toliko.
navodno su ih castili cedevitom
...ašćare sve fina, kućna čeljad...redovna u crkvi, sa krstom od po dunuma oko vrata...
Jel svaka od barbaricki glasnogovornik i ima dva imena? mija martina... maja marijana...
...pi-ar dinasty :) ...s vjerom u boga do piara :)
nebi to srbi oni su miroljubiv narod..........
..ma ja...zato duel željo-sarajevo osiguravaju časne sestre srca isusovog...
U ovom slucaju podrska hrvatima !
.....samo u ovom slučaju.......nije u redu..........a staro savezništvo iz 95.....
Ovi Hrvati su ti sutra u stanju i Bošnjake diskriminirati i to djecu i rodbinu onih 1.100 poginulih za Hrvatsku. Nedavno su pismom prijetili smrću bošnjačkom zastupniku u Saboru. Ovdje ne branim nikoga, Bože sačuvaj, ali svaki drugi Hrvat bi ponovo NDH.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)