Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PSIHOLOŠKO PROPAGANDNE AKTIVNOSTI KOJE SE TRENUTNO ODAŠILJU IZ TARIGUZIJE (SRBIJE), A USMJERENE SU MANJE-VIŠE PROTIV CIJELOG SVIJETA: Sada, 2016-e godine, ova informa aktivnost je načelno ista već više od stotinu godina. U starija vremena se odvijala ponajviše diplomatijom i u obliku štampanom na papiru, a danas se mnogo koriste još i elektronska sredstva kao TV postaje pod nadzorom Beograda. Njihove aktivnosti su i sada iste kao i za recimo haškog optuženika Slobodana Miloševića
PRIMJER TAJNOG PROPAGANDNOG SPECIJALNOG RATA KOJI SRBIJA POMOĆU SVOJIH INTELEKTUALACA VODI PROTIV RUSIJE I RUSKOG NARODA: Nakon posljednje prvomajske paljevine vjerskih objekata po Njujorku, Sidneju i Melburnu (Amerika i Australija), u razgovoru u četiri oka upitam jednu srpsku intelektualku (koja visi po pravoslavnim crkvama) o neospornoj piromanskoj sinhronizaciji (u roku od samo 24 časa). Ona je krivicu pokušavala da svali na ruse, iako za to nema dokaza (dakle, laganje).
I ona prijašnja vlada je bila nestabilna, a po svim naznakama kako se je nastavilo flertovati sa Rusima i Kinezima pa nešto i sa Arapima, a izmotavati se i obečavati lažno kancelarki Merkel, a miješati se u politička pitanja BiH i RS koju smatrate za ratni plijen i svakodnevno davati instrukcije Dodiku i Ivaniču, ni ta nova vlada neće dugo.
u novoj vladi može svega faliti, samo četnika ima na pretek