Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir: U 24% želim izgraditi duplo više džamija nego što su izgradili Turci.
tender je Bošnjak pravoslavac :)
@BosanskiGazija Pa nisam ja zadrti 24%otnjak da vjerujem u izmisljena bica i Holidej In naciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izdrzi vucicu...fabrika labela karmina i sjaja za usne iz surdulice je uz tebe...
Nemozete vi svi skupa politicari u ex YU ni okreciti ono sto su Tito i narod uradili za 20 godina nakon rata.
Neka Vučiću ne benavi. Gdje ćeš ti sa Titom? Da si rekao sa Dražom, Miloševićem, Šešeljom, povjerovala bih!
@Integrator - dobra ti ova argumentacija - " nepismena". Moj argument je; ti si zatucani blesavko!
Tender je Milka..😂. A jedan je TITO..
Rekorder. Hajde da to cudo vidimo. De prvo popravi rupe na cestama pa onda autoput.
Apsurdno je kada Bošnjaci hvale Titove autoputeve. Kod nas nije vođa slijep, slijepo je pleme.
Nekadašnja agistalna cesta Sarajevo-Zenica je bila daleko modernija i kvalitetnija od "auto-puta" BGD-ZG koja se godinama nazivao auto-put, čak mu je podloga većim dijelom bila od betona. Tek izgradnjom punog profila,BG-ZG postaje pravi auto put
ovaj se opasno ¨¸potitijo¨¸ ljubi ga njegov Seselj..
hahahaha pazi se kako te vole trebace ti samo 2 metra hahaha ne poredi se sa titom zlocinac
zelje su jedno,stvarnos je drugo
Vjerujem da hoće ali će biti duplo uži .
Sto se stari u zadnje vrijeme cesto pominje.Kako nam zemlje idu sve vise u bijedu, Tito se sve vise pominje...
@drinsky1 Srbine, kad ces nauciti da se pise " srpske" a ne "srbske" ? Kakav si to Srbin, bre, nemoj da te ja ucim srpski jezik.
@Integrator Nije to nista, kakvi su ovde autoputevi, prije ja do Tokija nego ti do Zemuna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
@drinsky1, znam jedna je hrvatica, svedjanka, engleskinja, njemica nema nacije gdje jelene nema, pa pobogu dragi zar nije to nebesko ime, mogu ti reci da me razocaravas. nema albanke to je tocno jer bo oni su iliri a ne slaveni zato nema, reci mi ili posalji mi taj link ili clanak o jeleni ilirki jer stvarno me zanima, joj pravo si sicnuo sa ovim podatkom, hajde salji mi majke ti.
Kraljice, drinski je direktni potomak Čosića koji kaže: "Laž je srpski državni interes" "Laž je u samom biću srbina" Dobrica Ćosić Srbi su horda koja laž pretvara u istinu poraz u pobjedu,genocid u slobodu gubitak u profit a san o "velikoj serviji" u Beogradski pašaluk.
To i nije neki podvig.
@drinsky1 -"Laž je srpski državni interes" "Laž je u samom biću srbina" Dobrica Ćosić Srbi su horda koja laž pretvara u istinu poraz u pobjedu,genocid u slobodu gubitak u profit a san o "velikoj serviji" u Beogradski pašaluk.
@drinsky1 zaboravih ti reci neki dan citao da je jelena karleusa ilirskog porijekla zato i nosi ime ilirske kraljice jelene
vidi joj se po nosu. Samo sada treba odlučiti ( znam istinu) jesu li to Iliri ili Starohrvati?
@drinsky1 - znam, ali bez "j"!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@drinsky1, hahhahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa, svaka cast nasmijao si me do bola, da te pitam; koju terapiju uzimas ili si pod uticajem kanabisa, kokaina ili mi se cine da si pod zestokom LSD i ijnicirano direktno u vene. ali sve to na stranu ovaj put si me stvarno nasmijao do bola. ovaj komentar tvoj sam kopirao i cuvat cu kao dokaz koliko covek moze biti detruktivan, indoktriniran pod uticajem mitologije
bosna nije bila predvidjena za auto puteve, tu se je gradilo samo sklonista sto atomska, sto aerodroma itd itd. da se mere junacki pobjeci(sakriti) od ne daj boze atomskog rata. to ti je nesto kao ispod sljive.
Zaboravila si industrijui sve ostalo prateće!