Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja još ne vjerujem da sam pročitao ovo, nek me neko 'uštine', mislim da sanjam...
"Vučić: Tolerancija i različitost su prednost srpskog društva" Buahahhahahahahahahahhahahaahahhahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahah naročito tolerancija rekao BiH :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
ne da govoriš istinu, nego lažeš!
Tolerancija mi nije jaca strana svi drugi grijese a ja sam bez mana zajebanncija i akcija bez plana furaju mene i moga jarana..
Sta ima tolerancija
Ocigledno balijanderi ne kontaju o cemu Vucic prica, nego sta bih dao da krenu izbeglice preko Bosne da vidim tu vasu toleranciju. Da vidim kako se ponasate u slucaju gay pride-a, da vidim kada ce se neki lider bosnjo izvinuti zrtvama druga dva naroda, da ne pricam o slucaju Sejdic-Finci itd...
Upravo !!!
Lutrija Covece koliko vas yebe proslost pa nikako da pobegnete od nje. Konstantno i u svakoj prici se vracate nazad. Nikako da cujem kako cemo napred. Tacno bi neko pomislio da srbi i hrvati u ratu nisu stradali i ostavljali svoja ognjista. Konstantno od sebe radite zrtve. Koliko decenija treba proci da se to promeni, ovako ispada da ste samo vi stradali i po vasem shvatanju vase stradanje je izgleda najvece u istoriji covecanstav jer iz dana u dan to ponavljate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stara hrvatska kaze: vucicu vucicu u zenu ti, svrsit cu.
sta vucic izvali i osta ziv hahahaha da se upisas od smjeha
....srpska tolerancija.......ne mogu vjerovati.......
e jbg Vucicu al ga usra sad:)
uhh uh ebo te miš!
kako je ono bilo: "sto muslimana za jednog srbina"....tolerancija je čudna stvar