Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučkova safunica .. mislim da bi mu pozavidjela mnoga imena iz istorije na teatralnosti
cirkusijada
Njima je u genima da lazu, naslijedili od predaka Turaka !
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Puni ste kritika , mislim na dole navedene komentare . Možda jeste pre teatralno ali je barem lijepo za cuti . Vaš i moj zuti konj proda fabriku duhana sa milionskim prihodima firmi sa dva zaposlena radnika i niko nista . Vucic ce Srbiju odvesti u napredak koji nazalost Vi zajedno s mnom nikada necemo dozivjeti u BIH .
Glumi Putina mali Vucko nas :)
marketintig za naivne..
Neka se izderao na gradonacelnika i dobro je pitanje postavio odakle toliki deficit jednom gradu i nema tu nikakve glume.Evo grad Bijeljina ima deficit oko 62 miliona km koja je napravila sadasnja gradska vlast .
covjek pucao po sarajevu i niko mu nista ne moze...proglaseni ratni zlocinac osudjenik,pobjedi u velikoj kladusi...ridjo prica o 100000 radnih mjesta,vucko o 50 mil eura..a gdje su pare ili porijeklo novca od covica,dodika,fahre i svih politicara? balkansko pozoriste u kuci se nastavlja...a narod glup,suti i glasa za iste..bravo
Da su nasi politicari kao on bili bo puno bolje. Rado bih mjenjao Baketa, Dodu za Vucka..
jebbbem im maater obojici
Oktobra 1942. Luburić je u Jasenovcu priredio svečanost i ustašama podijelio zlatne i srebrne medalje koje im je Pavelić namijenio kao nagradu "za zasluge". Na tom "banketu" Luburić je održao govor i, prema iskazu jednog svjedoka, rekao doslovno: ".. I tako smo u ovoj godini u Jasenovcu poklali više ljudi nego Osmanlijsko carstvo za cijelo vrijeme boravka Turaka u Evropi“.
ustaše su najveće životinje koje su hodale Balkanom ikad...
Boli humanistu intelekt, yebi ga, kad ih i dan danas dižu visoko i kad nisu u stanju iskorijeniti tu bolest. A još gore kad ni Kohl-Kinkel 90-ih nisu bili u stanju odoliti pružanju podrške tom starom savezniku. I svo sranje se prelomi preko onih najnemoćnijih.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zajebanciju na stranu, ovaj pogura Srbiju. Pa nek neko kaze da vlast nije bitna. Narod je ovca... A gdje je Bosna? U odnosu na ostale ex-yu republike. Ovo najbolje pokazuje: http://beobuild.rs/forum/download/file.php?id=15950&mode=view
kakva gluma, smisljeno prije snimanja.. ovo da se napacenom narodu zamazu oci dok se iza zastora ogromni novci kradu
vi Boga mi ko da smo mi pali sa duda.....loša gluma vučko...loša gluma.....
Srpska posla ,lazu sve redom pa i sami sebe ..kao on iznenadjen i uvredjen sa toliki deficit pa nije covek znao bre ..haha al u kurcu
Cirkus od covjeka, al za srbijance je hero i faca...Neka ga....
Glumac je već odavno bolestan. 🙉🙊🙈🚽
haha, ovaj gori od onog korejanca Kim Jonga ili kako se vec zove. Jos malo i on ce poceti strijeljati gradonacelnike samo da se pokaze kao eto on je zabrinut za Srbiju. Joj koji ublehas. Humor od Premijera. Ni jedan normalan Premijer ne bi se obracao jednom gradonacelniku na ovakav nacin, javno. Ako nesto ima rjesavao bi to u cetiri zida i bez kamera, ali ovaj Vuk je nenormalan covjek. Voli se slikati to nije normalno.
Citam neke komentare,imate nesto protiv covjeka koji je pucao na Sarajevo,a nemate nista protiv ratnih profitera? Nemate nista protiv Alije koji je prodao Srebrenicu za Sarajevo? Rat je samo politicarima valjao gledajuci realno. Nisam ni Stbin ni Hrvat vec sam Bosnjak,Musliman, ali sagledajte stvari. Glasate za SDA iz kojeg razloga? Mislis da srbi nisu morali pucat po nama? Jbg takva politika bila. Nemoj pucat ode u zatvor. Narod te gleda kao izdajnika.
znali ste vi svi da će bit rata i svjesno ste srljali u to..