Komentari (451)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Imamo najbolje moguće odnose i sa Kinom, tamo nas zovu naš 'evropski Pakistan'. Mi smo uspjeli. Mi ne bismo imali ovaj rast da Kinezi nisu uzeli Železaru" -rekao je Vučić. AHHAHAHAH.... On se hvali što mu zemlju nazivaju europskim Pakistanom i činjenicom da je druga zemlja preuzela željeznice jer sami nisu znali upravljati? Kondom!
pametno zbori Vucko i upozorava Baketa i njegove aparatcike da je vreme da se prestane sa velikobosnjackom politikom otimanja nadleznosti RS-u.To je direktno krsenje Dejtona i za proizvod ce imati jos manju teritoriju za bosnje..ne vecu od 10% jer i Babo iz Kladuse trazi svoj deo.Cini mi se da je ovo upozorenje stiglo malo kasno..Mile je vec raspisao broj 1 a vec krajem 2017 raspisace i drugi.BiH vise ni kozne gace ne spasavaju..kasno Vucic u BiH stize
Da li si pogledao u svom dvorištu kako se "menadžeriše" u državnim preduzećima?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Amerikanci će da raspakuju Dayton. ..a kompletna gt RS se pakuje na traktore. Mile hoće da se bode sa Amerima. ..htio je I Milošević...epilog ;RSK nepostoji a Kosovo u grupi sa Hrvatskom za SP 2018.Ovo je najava nestanka genocidne tvorevine .
...da su ameri htjeli unitarnu bosnu, napravili bi je još 92-e. jedino što možeš očekivati je federalizacija države, i to je optimlno rješenje. kao što srbi ne određuju svima, i kao što hrvati ne određuju svima, neš bogami ni ti, ni takvi ko ti, određivat svima.
@commiemarshhal tada su drugacije mislili..i odmah 1996 sam holbrooke je rekao i zapisao da su se syebali sto su dozvolili rs da opstane . danas kad Djikodik rusi Dayton, idealna prilika da se isprave stare greske..da Ameri nisu htjeli muslimansku drzavu nikad ni Kosovo ne bi bilo drzava, a jeste jer su Amerikanci TAKO HTJELI jer su naucili lekciju iz Daytona.Djikodik pravu uslugu i Bosni i NATO-u i USA a da nije ni svjestan
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo ovima koji non stop prijete odcepljenjem i rasturanjem države probleme od čak 80% i ovima koji nedaju svoju Bosnu samo 20%. Nepitajte kako to - sami se uvjerite.
Ipak je on četnički vojvoda , mora zbog EU da zauzme ovakav stav dok ne vidi šta hoće EU od njega . Dr S
Pa majmune, dodo ga raspakova a ti bi kao nekog prozvao drugog.
Entitet RS provedbom referenduma direktno krši Dejtonski sporazum, a tim činom ga ujedno i raspakuje.
Ne ne druskane,to pravi problem vama! :D Vama ne odgovara njegovo raspakivanje!
raspakivanje tvoje gospođe ostavlja traume svima
Naša zemlja je dala racionalan, ozbiljan i odmjeren odgovor", naveo je premijer napomenuvši da postoje stvari o kojima ne može da govori javno. Za Srbiju je istakao je, stabilnost od sustinskog znčaja. Carobni napici! Carobni napici! Jos malo pa nestalo! Navalite narode!
vi raspakujte dejton...ja pakujem kofere
HAHAHAH Prvo ga doji dodicku pa sad protiv njega, hahahahah joj najljudja politika na tusvje, hebo ovo... KLIK izbaci svo ovo smece postani pravi jaran. :)
mislim da su srbi ovaj put u prednosti....zbog stivena sigala.Prosli put jna,grcki i ruski dobrovoljci su bili karinana.Probali vide nemogu...otisli.Ovaj put trebamo se vratiti trningu,gledam stiven se šopa pravo sa četvericom pa i sa petoricom
Srbija jeste potpisnica Vučiću, ali mirovnog sporazuma, jer je bila ucesnica (agresor) u ratu.Nikakav garant , kako često lažete !!!
а где то пише, мајсторе, цитирај где пише у Дејтонском споразуму да је Србија - агресор. И не само то, већ узми у шаке па прочитај (ако умеш читати) пресуду Караџићу, где се констатује да Србија НИЈЕ била агресор у БиХ. А ако мени не верујеш, можда верујеш Џону Пилџеру, чувеном аустралијском независном новинару: http://johnpilger.com/articles/provoking-nuclear-war-by-media кад си већ у фазону читања, прочитај и "Меморандум САНУ", и нађи шта је то ту спорно??
@ISTINOMprotivLAZI не лупај мајке ти, каква агресија, једини агресори у БиХ су били НАТО и хрватска војска.
Ko si ti, Vučiću, da raspakuješ jedan medjunarodni sporazum ?
bosanski san ce jednom da bude stvarnost.. mi cemo bit vec davno zaboravljeni, a imena najboljih sinova ce se da citaju..
@bobabg70. Misliš da je Bake Maybach za Vukojebača.
https://m.youtube.com/watch?v=mEYFmBD6IXw Poslusajte sta covjek kaze o potpisnicima dejtonskog sporazuma,garanta dejtona...