Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da sam na tvom mjestu mene bi bilo sramota doći u Sarajevo
Vucicu, sad kad si Dodikovog jarana Tadica pripustio u vladu, definitivno je jasno da se politika Srbije prema BiH nece mijenjati (ista je jos od vremena Garasinina i Nikole Pasica) Kako god, mi volimo Sandzak i Vojvodinu, postujemo integritet Srbije, ali nismo bas toliko blesavi da odrzavamo sastanke s vladom Srbije. Ima mnogo boljih nacina da popravite odnose s BiH. Prestanite muljati, Mujo i Haso vise ne stanuju u BiH!
Garašanin? Pa ta stoka od 11. stoljeća konstantno upada u Bosnu da siluje ubija i pljačka
Nije ni postao premijer, a već najavljuje posjetu BiH. Jednom Bosanac, uvijek Bosanac..
Ma ne znam... on je meni jako čudan lik... bio i ostao... al' što i ti kažeš, sada ima apsolutnu većinu, pa će se brzo vidjeti, kuda plovi taj brod..
Ista sam.. Dok ne vidim rezultate, svu priču samo čujem, ali joj ne vjerujem.. Usput, što se tiče usana.. možda je do mene, ali mi se uopšte ne dopadaju.. nekako su mi previše "femini".. za moj ukus.
eeee,kakvih sve slika ima vucko :)))))
Nije ni cudo sto su naj poznatiji Bosanci,Mujo i Haso... To sto je Vucic pricao prije 20 godina to nije bitno.Pa i mi smo ratovali sa Srbima do 95 ali nema vise rata,urazumite se... Vezani smo sa Srbijom i sa Hrvatskom,polovina BiH cini njegov narod.Ne treba traziti problema tamo gde ih nema a vi kako hocete!!!
Хтели би неки белаја; мисле НАТО ће их бранити.
@1234 Idi u Rep.Srpsku pa reci to npr.u centru Zvornika!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Са срећом! Вучићу, тако треба, у Српском духу пријатељства, опраштања и подршке. Бојим се, побешњели исламски пси ће опет да уједају руку која их храни.
Zarkane zracis gluposcu....
Уображена домаћа животња; корисник 387 мисли да ми је кућни љубимац.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo je i godinu dana sto nisi bio u Sarajevu,najbolje da nikad vise i ne dodjes!
koji bolan drzava nit je Srbija drzava nit je to BiH hahahaha braca Srbi....... kosovo je srce srbije a Bosnjaci....... bosna je jedinstvena i cjelovita NIDJE VEZE SVEZOM
skono si al ko ce to slepcima objasniti
vucic je cetnik a ne ljupko
on ja govorio 95-te za svakog ubijenog srbina po 100 mrtvih muslimana