Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik na aparatima, sto ga Vucic nije dao Putinu, umjesto cuke.
@Sandin Fuck Bosnia from Israel !!👍👍👍🔯🔯🔯
dodik ce putino pokloniti vlasickog ovcara ili tornjaka...takodjer jos jednu rasu srbskog kera.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ode Paša u Moskvu, a Mile u Laktaše...
Trebao je i Dodika pomaziti, da se jadan smiri malo.
Preko 50 posto stanovnika Rusije su de facto nacionalne manjine i 50 posto stanovnika Srbije su nacionalne manjine.Obje zemlje Rusije i Srbije prikazuju lažne podatke o nacionalnoj strukturi stanovništva ove dvije zemlje.
Na Bakir se nije odazivao, pa su morali da ga nazovu Paša. hahahahahahahahahahahahahahahaha
a ja lijepa li cuka, yebo on sebe presladak,...ko mini-medjed:):):)
Priča se da ga je Vučić lično napravio.
Vrijedi mu ime para
Medju šćenadima i ne moze nista drugo dobiti jer u Agresoritetu i nema nista drugo. Sama paščad 😂
vlastiti proizvod, potomak darodavca...
Ovaj pas je bio vjerovatno najbolje zivo bice u Agresoritetu. Ode i on i Smrdije. Vidio i on da nema zivota medju necivilizovanom stokom pa i on jadan pokupi kofere.
Ovo je potresno...
Ovaj pas je bio vjerovatno najbolje zivo bice u Agresoritetu. Ode i on i Smrdije. Vidio i on da nema zivota medju necivilizovanom stokom pa i on jadan pokupi kofere.
Pita Putin: - A kako se ti cuko zoveš.... - VlahVlahVlahVlah !!
BOLJE DA MU JE POKLONIO KOLEGU BRNABIC, ADODIK BOZICU VRECO.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bolje da mu je poklonio Milorada, lako se navikne da jede iz ruke! Nešto ovoga laktašarca nevidim ni u prvom, a ni u posljednjem redu u bilo kojoj formaciji političara prisutnih svim događanjima sa i oko Putina. Izgleda da je prošao kao Željka mu na inaguraciji u Vašingtonu!
PAŠA MOJ