Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijateljstvo s tobom i tomom cetaljom? jel to neki vic?
vas dvojica ste bas onako dobar par dumb and dumber
Vučić bi uradio "ono", ali da mu ne uđe. Nemože i jare i pare. Vrijeme je da se odluči. Dosta je šuplje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ČETNIK-VAZDA ČETNIK!
Odjebaus Vucicu!!! Te fore prosipaj clanovima svoje partije, nama ne treba tvoja posjeta!!!
kakva ironija
FRENKIE Znam tesko je kad te optuzuju stalno i kad cujes od mojih onu genocidan narod nisi takav i kontam nije lahko al' znaj i ti, ja ne mislim tako cijela pijesma: https://www.youtube.com/watch?v=1fE3VOMgYpM
Lik zaboravio da i mi imamo svoje interese. Nek se ne zaboravlja.
A što ti znaš biti naporan..
Nije uopste vazno hoce li doci ovaj ili onaj guzonja. Na zalost, bojim se da su odnosi Srba i Bosnjaka nepovratno i trajno unisteni. Strasno je ali moram reci i ovo: sve su prilike da se jedni drugima zele zlo a ne dobro.
Aj jesi dosadan sta vise hoces ili neces nebitan si potpuno i lozite opet narod udbasi jedni
Konju jedan! Na komemoracije se ne ide iz interesa vec pijeteta.
Idi bre klempane!
Aleksandre! Znaš li šta znači Dejtonski sporazum 10 + 10. Zbog toga je napravljena cjelokupna frka u regionu - kako bi narodi( neznalice) bili zabavljeni perifernim problemima, a ne problemom egzistencije i koegzistencije u miru i blagostanju! RS mileta dodika se nemože odcijepiti bez belaja. U takvom belaju se već zna ko će izvuči deblji kraj i to je to! Drži se svoje avlije - tako ćeš najbolje pomoći svojoj dijaspori!
Nama u BiH nije potrebna " licemjerna veliko - Srpska " politika, nema potrebe da dolazite vojvodo Vucicu!
Kakvim,kojim interesima,Koliko je meni poznato interes srba je poklati što više,najradije sve Bošnjake..A što se nas tiče nemoj dolaziti,ne trebaš nam..
pametan je on, prividno popravljanje odnosa, privilegije kod evrope, a ispod povrsine misli kao i dosad.. nasi nemaju plan ni do sutra (bosnjaci)
Da, ali kao što vidiš, nismo ni mi budale.
poslije bitke je lako biti general, dokaz pustanje orica, sad su svi pomagali...
sto bi znacilo, doci cu u srebrenicu ali ne zbog bosne i bosnjaka nego zbog srba i srbije(srpskih interesa)
bilo bi dobro da neko brine o nacionalnim interesima bosnjaka i bosne, pa makar to znacilo i pusenje vucicevog k...ca. ali ne, puno je lakse odrzavati i podgrijavati mrznju zarobljeni u u svoju kvazibegovsku predstavu o sebi.