Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog bolesnika koji vuce neke traume iz djetinjstva, treba hitno srusiti sa vlasti.Opasnost je i za Srbiju i za citav region, stvori problem, pa ga onda on ko fol rjesava, kupuje vrijeme da bi Srbiju opljackao sto vise.
glumčina za oskara
rusi dronove kucne
Nista se ne kuha, predstava za Srbiju, davno je on otpisao kosovo al mora ovako zbog javnosti i dode .
srba na Kosovu ima 1 posto,u Hrvatskoj 3 posto,u Makedoniji 1.3 posto a u BiH 20 posto(u Federaciji BiH 2 posto).
Od svog rodenja pamtim za kosovo nemire i temzije..izgleda da cu sa tim i zavrsit svoj zivotni vijek..koji sno mi debili na balkanu
Koga laže ovaj agresor Vućić bivši ministar u vladi Slobodana Miloševića.Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika a južna Mitrovica ima 120 hiljada stanovnoka.Prosjek starosti Albanske populacije je 27 godina a srpske populacije 47 godina.U slućaju napada srbije na Kosovo srbija će imati otpor 6 miliona Albanaca Kosova,Albanije i Makedonije.
A šta Mile Bosanac ima sa Kosovom pa se i sastaje sa Vučkom i popovima?
Sta je sa silnim zoljama, raketama, avionima kupljenim od Rusa. Kad ce akcija oslobadjanja? :)
jes odvratan ovaj siptar. A bosnje samo vi navijatjte za kosovo, sto prije kosovo dobije samostalnost to ce prije i Srpska dobiti svoju. Vi ste najgluplji narod u evropi. vi ste vecina naroda legalno debilni kad bi vam mjerio se iq, rekli bi ovaj je debilitus, i tako jedno vas 90%. ne znam kako ste tako glupi? jel zato sto se medjufamilijarno mnozite? pa sve od incesta nastalo? ja mislim da je to.
Hoće evo samo što nije dobila 😀😂.
Vukodlak prica o miru??? Ovo je tragikomedija do sada nevidjena na ovim prostorima. Da mu je do mira ne bi ubio Olivera Ivanovica, koji je stvarno bio predstavnik politike mira. I bas zato ga je ovaj gospodar rata iz beogradskog pasaluka ubio. Nakon balkanskog kasapina i seselja najvece smece, koje dolazi iz srbijice u novijoj istoriji.
narod srbi koji zive na Kosovu trebaju da postoju kosovske zakone, a ne tvoje i Srbije
Milosrdni Anđeo 72.
...gdje nadjoše ovu sliku isto ko da je na tuti
Stvari su vrlo jednostavne, ako nas Ameri puste Šiptari su najebali ima da budu u Draču za par sati. Ukoliko ujka Sam kaže ne može ondak ništa. Tako da, ne pita se tu ni Vučić ni Kurti ni Brisel ni Peking a ni Moskva, samo USA. Srećom Ameri su razumni ljudi koje vodi interes, pa možda Vučko uspe nešto da izboksuje, tipa da zažmure na 48h.
Onda prihvatite odluke drzave Kosovo i ne talasajte,ionako nista ne smijete.